Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Zullen we eens bellen?

En ontdekken of LinkedIn voor jou een nuttige marketingtool is?
Hoi!
Wat leuk dat je erover denkt om een gratis LinkedIn-strategiegesprek met mij te plannen, het lijkt me fijn om je te leren kennen en te ontdekken of LinkedIn ook voor jou is.

Want die kans is heel groot, maar niet 100%. En dat wil jij natuurlijk wel zeker weten voordat je er heel veel tijd en moeite in gaat stoppen. Dus laten we eens praten en het daarover hebben.
Gaan wij bellen?

In dit gesprek ontdekken we samen

 • Wat voor jou het volgende niveau is in de marketing van je bedrijf;

 • Wat je op dat gebied met LinkedIn wilt bereiken;

 • Welke mogelijkheden LinkedIn je daarvoor biedt;

 • Wat jou tegenhoudt om die stap(pen) te zetten.

 • En natuurlijk: of LinkedIn het meest geschikte sociale medium voor jouw bedrijf is;

 • Een goed gesprek is altijd nuttig, toch?

  Ik reserveer een uur voor je zodat we elkaar echt kunnen leren kennen.
  Een deel van het gesprek gebruiken we om te bespreken waar je heen wilt en hoe ik jou daarbij kan helpen.
  Ook al blijft het bij dit gratis gesprek, ik beloof je dat je na afloop op zijn minst helderheid, inspiratie én een aantal praktische tips hebt om mee aan de slag te gaan.

  Via de knop hieronder kom je in mijn agenda en kun je zelf de dag en het tijdstip uitzoeken dat jou het beste uitkomt:
  Plan mijn afspraak!

  Dit zeggen mijn klanten over onze samenwerking

  "De online profieltraining van Amanda is echt heel uitgebreid! Je leert over de techniek van LinkedIn,maar je leert ook (opnieuw) duidelijk kijken naar de boodschap die je zelf wilt overbrengen, de wensen van je klant, en zorgen dat je inhoud echt bijdraagt aan het verkopen van je bedrijf. Amanda blijft niet aan de vlakte maar denkt echt concreet mee over wat jouw klant nodig heeft om voor je te kunnen kiezen."

  "De schrijfsessie met vier ondernemers tegelijk wordt door Amanda op een manier gebracht die voor een ieder te begrijpen valt en waarin volop ruimte is voor het individu. De rust die Amanda daarbij uitstraalt gaf mij écht de tijd om met 'schrijven' bezig te zijn. Bewustwording tijdens het schijven is wat het mij in ieder geval heeft opgeleverd."

  "Ik wilde LinkedIn graag actiever inzetten voor mijn bedrijf, maar wist niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Ik kreeg Amanda via via aanbevolen. Er wordt best veel aangeboden op dit gebied, maar Amanda gekozen is prettig in gesprek, luistert goed naar wat jouw wens is en denkt actief mee. We zijn samen aan het werk gegaan, waarin zowel aandacht was voor het maken van een plan, de tips en trucs, als voor het samen schrijven van teksten."

  Ik ben Amanda

  en ik ben jouw persoonlijke LinkedIn-trainer & -coach.

  Ik ga je laten zien hoe je met LinkedIn klanten aantrekt zonder met jezelf te hoeven leuren.

  Je hoeft er niet voor door hoepels te springen of andere dingen te doen die niet OK voelen. Ik leer je juist hoe je aan klanten komt op een manier die bij jou past en die goed voelt.

  Amanda Hendriks LinkedIn-coach