Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Slimme LinkedIn-strategie + actie in de taxi = resultaat

In dit traject van een half jaar maken we samen jouw persoonlijke stappenplan én ik help je het uit te voeren. 

Het resultaat: leuke klanten aantrekken met LinkedIn zonder te leuren. En na afloop kun je het zelf.

Amanda Hendriks; jouw LinkedIn coach

Je bent ondernemer. Misschien net, misschien al een paar jaar. Maar je krijgt je bedrijf niet van de grond zoals je van tevoren bedacht had.

Het valt je vooral keihard tegen om elke keer maar weer genoeg klanten aan te trekken. Je wordt heel blij van wat je doet, je moet alleen meer klanten krijgen. Maar hoe?


Stel dat

LinkedIn jou – gratis – steeds nieuwe klanten zou opleveren?

Dat kan.

Maar dat mislukt als je niet vindbaar bent en niet de juiste indruk maakt.

Dat weet je maar al te goed. Want hoe inspirerend, uitnodigend en waardevol jouw berichten op LinkedIn ook zijn; iemand die jou niet kent, klikt eerst even door naar je profiel. Maar tegelijkertijd huurt niemand je in op basis van alleen je profiel. En als je ideale klant niet in je netwerk zit wordt het erg lastig om jezelf aan hen te laten zien. De losse onderdelen, maar ook het geheel moet kloppen.

Is dat niet in orde?

Dan nemen ze nóóit serieus als ondernemer!

Heb je mijn gratis LinkedIn-test gedaan? Dan weet je dat er lekken zitten in jouw LinkedIn-aanpak. Anders las je dit niet. Dus wat gaan we doen? Ik kan je dit bieden. Alle stappen compleet én op elkaar afgestemd.

De kracht van dit traject:

Dat dit persoonlijk is, 1-op-1.
Dat we niet alleen een plan maken, maar daarna een half jaar samen oplopen. Je hoeft je plan dus niet alleen uit te voeren, ik help je daarbij.
Dat je tijdens elke coaching gestimuleerd wordt om stappen te zetten, maar er ook alle ruimte is om kennis op te frissen of juist verder te verdiepen.

Aan het eind van dit traject:

 • Weet jij precies WIE jouw ideale klant is,
  zodat je precies weet tot wie je je gaat richten en je niet meer met hagel hoeft te schieten (en meer mensen wegjaagt dan aantrekt).

 • Weet je precies waar je die VINDT op LinkedIn,
  zodat je ze kunt toevoegen aan je netwerk (en hoe) en een relatie op kunt gaan bouwen.

 • Weet jij hoe je klanten AANSPREEKT op een manier die bij jou past en die ethisch en integer is,
  zodat het niet langer voelt als leuren met jezelf of je bedrijf.

 • Heb je kraakhelder wat jou waardevol maakt voor die ander en waarom ze voor jou zouden moeten KIEZEN,
  zodat je nooit meer met je bek vol tanden staat wanneer iemand je vraagt waarom ze voor jou zouden moeten kiezen.

 • Vind jij het makkelijker én leuker om ZICHTBAAR te zijn op LinkedIn,
  omdat je ziet dat het jouw zichtbaarheid effect scoort in harde cijfers.

 • Heb je niet langer het gevoel dat je je opdringt of 13 in een dozijn bent,
  omdat je merkt dat jouw ideale klant juist degene is die reageert op jouw boodschap.

 • Dus

  krijg je meer plezier in meer berichten, krijg je meer reacties en meer bereik,
  wat weer leidt tot:
  meer interactie, offertes en leads… die je alleen maar zelf hoeft in te koppen - en dát kan je!

  Waarschijnlijk herken je het verhaal van Annelies:

 • Tevreden klant Annelies Bouwhuis

  "Als zelfstandig ondernemer werkte ik wel met LinkedIn maar nog behoorlijk ad hoc. Ik wilde ook er graag beter wegwijs in worden en weten hoe ik dit wat systematischer aan kan pakken.

  Amanda heeft mij met behulp van een strategietraject geholpen om LinkedIn zo goed mogelijk in te zetten voor mijn bedrijf. Mijn profiel, wat voor type berichten, content, het slim uitnodigen van nieuwe contacten, alles kwam voorbij. Maar dat niet alleen, Amanda zoomt in op mijn bedrijf, mijn klant en mijn propositie, want daar komen mijn klanten op af.

  Ik weet nu wat ik kan doen, wat ik in elk geval 'moet' doen om gezien te worden en wat ik wel en niet leuk en makkelijk vind. Vooral Amanda haar hands on tips zijn super waardevol. Liep ik vast met een tekst, wist zij weer een leuke zin!

  Kortom: Amanda is ondernemerscoach en LinkedIngoeroe in één!"

  Annelies Bouwhuis - Business Organizer voor professionals

  Of dat van Jacqueline:

  Tevreden klant Jacqueline Scherpenzeel

  "Voordat ik met Amanda in zee ging besteedde ik mijn LinkedIn-marketing aan iemand uit. Maar daar zat geen plan achter en ik haalde er weinig tot niks uit, terwijl het me wel geld kostte. Toen ik een webinar van Amanda volgde sprak haar praktische aanpak mij erg aan. Ik wilde niet in een groep en niet een kant-en-klare training volgen. Haar 1-op-1-aanpak en het maatwerk van Amanda past heel goed bij mij. Door de persoonlijke aanpak en service voelde ik commitment om ook echt aan de slag te gaan.

  We zijn samen achter de computer gaan zitten en hebben een strategisch plan gemaakt. Dit heb je al, dit niet en dit ga je de komende tijd doen. En om het in te bedden in mijn dagelijkse werk bood ze de coaching aan. Dat vond ik prettig. Ik werkte zelf al met Zoom dus het voelde vertrouwd.

  Ik zag in het begin vooral erg op tegen de techniek. Het gaf me vertrouwen dat ik wist dat ik met elke vraag bij Amanda aan kon kloppen en ze heeft me in verschillende coachingsessies een keer extra laten zien hoe iets werkt. Dat vond ik fijn en maakte dat ik door ging. En het was erg handig dat ze mee kon kijken op mijn scherm, meteen terugkoppelde wat ze daar aan verbeterpunten zag en de sessies altijd opnam en aan me nastuurde. Zo kon ik de uitleg nog rustig een keer terugkijken en verwerken.

  Amanda heeft me geholpen om over mijn drempelvrees voor de techniek heen te stappen. Vooral omdat ik het gevoel had dat ik je altijd kon vragen hoe het ook alweer moest.

  Ik had van tevoren eigenlijk geen bedenkingen. Ik kende LinkedIn al en Amanda`s aanbod paste precies bij wat ik zocht, namelijk persoonlijk en precies op maat voor mijn bedrijf. En vanuit haar webinar had ik al een goed gevoel bij haar stijl en aanpak.

  Amanda heeft me geholpen om over mijn drempelvrees voor de techniek heen te stappen. Vooral omdat ik het gevoel had dat ik je altijd kon vragen hoe het ook alweer moest. Of de video van de coaching terug kon kijken. De combinatie strategiesessie en coachings werkte voor mij super!

  Nu ik volgens een plan met LinkedIn werk en systematisch post wordt er steeds vaker op mijn berichten gereageerd en worden ze steeds meer gezien door potentiële klanten. Ik krijg nu via LinkedIn veel deelnemers voor mijn online masterclasses die ik als verkooptool gebruik. En mede doordat mensen me dan via LinkedIn al een beetje kennen, haal ik uit die masterclasses veel klanten."

  Jacqueline Scherpenzeel - Coach & ontwikkelaar Werkenergieanalyse

  Hoe pakken we het aan

  Jouw traject start met een live 1-op-1-sessie van een halve dag. Hiermee krijgen we je verhaal helder en maken we je plan:

 • Ik achterhaal samen met jou wie je ideale klant is.

 • Ik achterhaal samen met jou wat jou onderscheidend maakt van je concullega`s.

 • We stellen heldere en meetbare doelen.

 • Op basis van deze informatie werk ik voor jou een compleet plan op maat uit. Dat plan bestaat uit 2 onderdelen. In het eerste lees je precies wie jouw ideale klant is, waar die mee worstelt, hoe jouw aanbod daarop aansluit en waarin jij je onderscheidt van je concullega`s. Kortom, de fundering van je verhaal op LinkedIn.

  In het tweede deel van je plan lees je welke acties wij samen gaan oppakken om jouw LinkedIn-doelen te behalen. Concreet, praktisch en behapbaar.

  Vervolgens spreken we elkaar elke 2 a 3 weken tijdens 10 online coachings van ongeveer 3 kwartier. In die coaching vertel je me hoe het is gegaan, waar je tegen aan bent gelopen, kun je me natuurlijk al je vragen stellen, werken we bijvoorbeeld nog een contentplan uit of gaan we samen aan de slag met een aantal stappen. Er is geen vast stramien, we kijken elke coaching waar jij op dat moment het meest mee geholpen bent. Natuurlijk is er ook alle ruimte om je te laten zien hoe iets werkt of over een praktijksituatie te sparren. Kortom, ik zorg dat je aan de slag gaat én blijft. Zodat je resultaat haalt!

  Meteen na de live sessie spreken we je eerste coaching af. Zo heb je een stok achter de deur waardoor je ook daadwerkelijk met je plan aan de slag gaat.

  Bovendien: Ik neem de coachingsessies op video op en stuur je ze als naslagwerk toe. Zo kun je ons gesprek later terugkijken en op je eigen tempo verwerken.

 • Tevreden klant Thea de Velde-Harsenhorst

  "Al geruime tijd gebruikte ik LinkedIn voor mijn bedrijf. Steeds vaker twijfelde ik of ik LinkedIn wel op de juiste manier inzette en gebruikte. Ik had al klanten via LinkedIn maar wilde weten of ik de juiste dingen deed of dat ik het beter anders aan kon pakken. Haalde ik er wel uit wat erin zit? Ik had het gevoel dat ik van alles deed, maar deed ik dat wel op de slimst mogelijke manier?

  En natuurlijk werd ik blij van een like op mijn bijdrage, maar hoe zorg ik er nu voor dat ik met diegene in contact kom zonder dat je gelijk gaan verkopen?

  Gratis online training, een boek, een workshop….. maar dat was het allemaal net niet. Want ja…dan moet je nog zelf de vertaalslag maken voor je eigen bedrijf. Ik wilde graag 1 op 1, dat werkt voor mij het beste. Via via kwam ik terecht bij Amanda en had ik de mazzel dat ik een LIVE dag van haar mocht mee maken. Tijdens deze dag leerde ik Amanda beter kennen. Amanda is lekker praktisch, op een prettige manier direct en heel benaderbaar (en ook gewoon heel gezellig en leuk :)) en ik besloot aan het einde van de dag om bij haar het strategietraject te volgen.

  Ik ben nu heel relaxed met LinkedIn.

  We hebben concrete doelen gesteld die paste bij mijn problemen. Daarbij hebben we interventies geformuleerd en deze met grote regelmaat geëvalueerd en zonodig bijgesteld. We hebben LinkedIn van A tot Z doorgenomen en ze heeft me de fijne kneepjes geleerd. Verder was het heel fijn om ook andere struggles binnen het ondernemerschap met Amanda te kunnen bespreken.

  Ik ben heel blij dat ik het traject ben aangegaan. Het allertofste? Het heeft me klanten opgeleverd en nog steeds! Ik ben nu heel relaxed met LinkedIn. Zichtbaar zijn hoeft helemaal niet zoveel tijd en moeite te kosten als je het slim plant en dat doe ik nu."

  Thea de Velde Harsenhorst - Imagospecialist, Kledingstyliste, Kleurconsulente & Personal shopper

  Voor wie is dit traject?

  Deze training is vooral geschikt als je gewoon concreet klanten wilt aantrekken via LinkedIn. Je wilt best werken aan je online zichtbaarheid in het algemeen, maar je bent ook bereid een paar stappen extra te zetten om het laaghangend fruit meteen in je mand te kunnen stoppen. Ideaal dus voor iedere ondernemer die dingen oplost voor zijn klant, waardoor je steeds weer nieuwe klanten nodig hebt. Ik hielp eerder al: diverse coaches, grafisch ontwerpers, consultants, trainers, communicatie-adviseurs, recruiters, een virtual assistent, een dagvoorzitter en ja, ook een tekstschrijver, want marketing via LinkedIn is een vak apart.

  Waarom dit traject kiezen?

  Als zakelijk dienstverlener levert een doorverwijzing veel meer op dan een advertentie in de krant. En als jouw eigen netwerk die doorverwijzing geeft, investeer je alleen je tijd en niet ook nog je geld. Die doorverwijzing hoeft niet actief te zijn: veel mensen zoeken op trefwoorden naar iemand in jouw branche en kiezen dan degene die ze vooraf even kunnen checken bij een bevriende ondernemer. Dan lijken ze ‘koud’ bij jou binnen te komen, maar ze zijn verre van dat.

  Waarbij het dus wel belangrijk is:

 • Dat je actief bent op je tijdlijn en niet alleen op LinkedIn ‘zit’

 • Dat je het goede netwerk opbouwt

 • Dat je profiel bevestigt dat je professioneel bezig bent in je vak

 • Je kunt bijna meteen beginnen

  Als je me belt kan ik je in de meeste gevallen binnen 2 weken inplannen en kun jij dus binnen 2 weken je eerste stappen naar meer en beter passende klanten zetten. Dus bel me! 06 - 50 21 76 86. Je kunt er van op aan dat jij na dit traject met LinkedIn klanten binnenhaalt zonder met jezelf te hoeven leuren.

  Jouw investering

  Jouw investering voor dit supercomplete en volledig persoonlijke halfjaar-traject is 1.995,- exclusief BTW.

  Geloof jij dat mijn aanpak jou gaat helpen om jouw bedrijf naar een volgend niveau te brengen?

  Geef dan hieronder je gegevens door en ik bel je om een intakegesprek te plannen. In die intake bespreken we wat jij wilt bereiken en hoe ik jou daarbij kan helpen.

  Geef me je mailadres door en ik contact je om een afspraak te maken


  Twijfel je nog?

  Doe dan mee aan mijn gratis online masterclass en krijg een voorproefje van hoe het is om met mij dit traject te doen.  

  Vertel me meer

  Harriet was kritisch voordat ze instapte:

  Tevreden klant Harriet Kalthof

  "De aanleiding om bij Amanda aan te kloppen was het idee dat ik flink zou kunnen groeien. Het geloof in mijn aanbod maar nog te weinig passende klanten. Netwerken was (en is) altijd heel gezellig maar ik vind het moeilijk om een leuk gesprek om te bouwen naar een verkoopgesprek. Om precies te vertellen wat ik doe. De coachingssessies zorgden ervoor dat LinkedIn in mijn systeem kwam te zitten.

  Amanda kende ik van een avond die zij verzorgde op een netwerkavond. De indruk die ik van haar kreeg was positief. Ik twijfelde of het een goede keus zou zijn om me -door het inschakelen van Amanda- hoofdzakelijk op LinkedIn te richten. Tijdens een telefonische afspraak, waarin we de mogelijkheden bespraken, vertelde ze over haar strategiesessie en bijbehorende coachingssessies. Dat aanbod sprak met wel aan. Toevallig had ik op dat moment mijn eerste klant die ik puur en alleen via LinkedIn kende. Dat geeft de burger moed. :)

  De 1-op-1 sessie vond ik fijn. Amanda dacht mee over mijn manier van communiceren en gaf me een paar verhelderende opdrachten als ‘huiswerk'. In de coaching daarna heb ik deze als basis aangehouden. De coachingssessies zorgden ervoor dat het plaatsen van berichten op LinkedIn in mijn systeem kwam te zitten. Ik begon er minder tegenop te zien en daardoor kostte het plaatsen ook minder energie.

  Inmiddels weten kleine- en grote ondernemers me te vinden voor hun praatplaat en heb ik veel fijne klussen. Zo leuk! Zelfs voor na de vakantie al werk in het vooruitzicht. Voor het éérst! De investering dubbel en dwars terug verdiend. :)"

  Harriët Kalthof - Ontwerper 'Praatplaat' bij PrimaPrent

  Ook Frances was heel blij met haar resultaat:

  Tevreden klant Frances de Ligt

  "Amanda heeft mij, als starter, wegwijs gemaakt in het gebruik van LinkedIn, geholpen met content en heeft mij een half jaar gecoacht. Met deze stok achter de deur heb ik een enorme stap gemaakt met mijn bekendheid op LinkedIn.

  Ik heb een routine opgebouwd waar ik mij goed aan kan houden en heb er ook al klanten aan overgehouden!!

  Een aanrader voor mensen die echt stappen willen maken met LinkedIn!"

  Frances de Ligt - Ondernemersassistent bij Ligtwerk

  Dus ga jij met mij aan de slag? Bel me dan meteen om je intake af te spreken: 06 - 50 21 76 86.

  Ik ben Amanda

  en ik ben jouw persoonlijke LinkedIn-trainer & -coach.

  Ik ga je laten zien hoe je met LinkedIn klanten aantrekt zonder met jezelf te hoeven leuren.

  Je hoeft er niet voor door hoepels te springen of andere dingen te doen die niet OK voelen. Ik leer je juist hoe je aan klanten komt op een manier die bij jou past en die goed voelt.