Uitbesteden – Link Je Klant

No menu items have been found.

Uitbesteden

Ben je ondernemer en zie je de meerwaarde van LinkedIn, wil je ermee aan de slag voor je bedrijf, maar zie je het niet zitten om je profielteksten zelf te schrijven en/of je profiel zelf te vullen? Ook dan kan ik je helpen!

Je kunt het maken van jouw LinkedIn-ondernemersprofiel aan mij uitbesteden. 

We beginnen dan met een interview (ongeveer een uur). Dat kan persoonlijk of via Zoom, afhankelijk van de afstand en jouw voorkeur. In dit interview achterhaal ik wie je bent, wat je doet met je bedrijf en wat je drijfveren en wensen (met LinkedIn) zijn.

Pas daarna begin ik met een analyse van je profiel. Op deze manier kan ik ook eventuele tegenstrijdigheden boven water halen en aankaarten. Op basis van ons gesprek schrijf ik een Kopregel, Samenvatting en maximaal 3 Werkervaringsteksten of Projectteksten. Hier zit 1 correctieronde op de teksten bij inbegrepen.

Jouw investering hiervoor is € 495,- excl. BTW. In geval van een persoonlijk interview op een externe locatie komen hier reiskosten en eventueel parkeerkosten bovenop.

Bel of mail me gerust als je vragen hebt of wilt overleggen welke optie het beste bij jou en je bedrijf past. Mijn telefoonnummer is 06 - 50 21 76 86 en je kunt me mailen via amanda@ahmarketingacademie.nl.

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!

__CONFIG_optin__{"optin":0,"color":"orange","size":"medium","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__