Aanbod 1: Persoonlijk profiel (& bedrijfspagina) – Link Je Klant

NIET leuren. 
WEL verkopen.
MET LinkedIn.

Training 'Persoonlijk profiel (& bedrijfspagina)' - BASIS

Marketing en sales zijn een onmisbaar onderdeel van je bedrijf. Zonder marketing (in beeld komen bij je potentiële klant) en sales (het binnenhalen van de opdracht) geen omzet en dus geen bestaansrecht als bedrijf.

Dé basis van je LinkedIn-marketing is je persoonlijke LinkedIn profiel. Een slecht opgezet profiel zorgt er namelijk voor dat:
•  Je niet gevonden wordt óf;
•  Dat je een slechte eerste indruk maakt.
Beide zaken wil je voorkomen, want dit kost je klanten!

Een goed profiel zorgt er juist voor dat je:
•  Gevonden wordt door jouw ideale klant,
•  een goede én congruente indruk maakt en
•  hen op een prettige manier naar een volgende stap leidt, bijvoorbeeld contact of inschrijven op je mailinglijst.

Je vindt online veel tips over het opbouwen van een sterk ondernemersprofiel. Maar de tekst dan zo schrijven dat hij past bij jou als ondernemer én overtuigt om contact met je op te nemen is gewoon heel erg moeilijk, vooral als je geen professional hebt om mee te sparren.

Dit leer je niet door het lezen van online blogs of het volgen van een gratis training. Leren hoe je goede profielteksten opbouwt betekent een eerste opzet schrijven, feedback krijgen, weer bijschaven, opnieuw feedback krijgen en weer bijschaven. Net zo lang tot het perfect is. Als niet-professionele schrijver is dit de beste manier om het onder de knie te krijgen.

En echt, ook jouw klanten zitten op LinkedIn. Cijfers van eind 2018 geven aan dat bijna 80% van onze werkzame Nederlandse bevolking (15-75 jaar) op LinkedIn zit.

Ik doe het anders

In mijn training ligt juist heel sterk de nadruk op de inhoud van je profiel. Natuurlijk gaan we ook aan de slag met hoe je de teksten uiteindelijk in je profiel zet, maar eerst gaan we ze samen schrijven. Maar voordat we daaraan beginnen leggen we een sterke fundering, zodat je teksten daarna ook staan als een huis.

We beginnen de dag met het bepalen of aanscherpen van je doelgroep, je ideale klant. Wat voelt die, wat vindt die, waar worstelt je doelgroep mee?

Die inzichten in je favoriete klant gaan we vervolgens met een stuk theorie, maar vooral veel oefeningen en feedbackrondes omzetten tot kant-en-klare teksten om jouw persoonlijke LinkedIn-profiel mee te vullen. We nemen alle mogelijke onderdelen van je LinkedIn-profiel door, zodat je na onze sessie een zo compleet mogelijk en perfect passend profiel hebt. Bovendien kun je eventuele wijzigingen in de toekomst zelf makkelijk en snel doen. Als je wilt maken we ook meteen een LinkedIn-bedrijfspagina.

We wisselen theorie, oefeningen en feedback steeds met elkaar af, zodat je aan het eind van de dag een goed vindbaar, conversiegericht en professioneel ingericht profiel hebt. Een frisse neus voor een frisse blik en heldere gedachten staat ook op het programma. De fantastische ideeën die we onderweg krijgen spreken we in op mijn telefoon en werken we uit zodra we weer terug zijn.

Als bonus ga je naar huis met meer inzicht in je potentiële klant, waarmee je je website en overige marketingactiviteiten ook kunt aanscherpen. Want het toffe van het zelf leren doen is dat als je strategisch schrijven eenmaal doorhebt, je het op al je teksten kunt toepassen.

Praktisch

Investering: € 895,- exclusief BTW
Vorm: 1-op-1
Duur: 9.30 - 16.30 uur (inclusief heerlijke lunch)
Locatie: inspirerende groene plek in (de buurt van) Nunspeet
Datum: in overleg (tegen meerprijs ook mogelijk in het weekend)
Tijdsinvestering: alleen tijdens trainingsdag zelf
Coaching: nee, na deze dag heb je een kant-en-klaar eindproduct waar je niets meer aan hoeft te doen
Facturatie: na de training

Schrijf je je in één keer in voor alle drie de basistrainingen (Persoonlijk profiel & bedrijfspagina, Netwerk opbouwen, onderhouden en inzetten en LinkedIn-strategie uitwerken), dan betaal je € 2.095,- in plaats van € 2.485,-. Dit bedrag mag je eventueel in 3 termijnen betalen. In dit gecombineerde traject zitten 12 coachingsessies die we, in overleg, verdelen over het traject.

Liever eerst even overleggen? Stuur een mail met je vragen aan amanda@linkjeklant.nl of bel me op 06-50 21 76 86. 

Of eerst verhalen lezen van ondernemers die je voor zijn gegaan? Check dan mijn tevreden klanten