Over mij – Link Je Klant

Over mij

Ik ben Amanda Hendriks en nog niet zo lang geleden worstelde ik ook met het vinden van klanten. Ik ben namelijk niet anders dan jij of welke andere ondernemer of salesprofessional dan ook.

Maar dat wil ik niet. Ik wilde trots kunnen vertellen dat het goed gaat met mijn bedrijf. Dat ik genoeg klanten heb, die ook nog eens goed bij mij passen. Dat ik nee kan zeggen tegen die ene lead die meer energie kost dan hij oplevert. Dat ik elke dag weer blij word van wat ik doe.

Ik heb dit bereikt door hard te werken én slim gebruik te maken van alle mogelijkheden die LinkedIn me daarvoor biedt. Ik geloof namelijk dat verkoop betekent relaties aangaan en laat LinkedIn zich daar nou perfect voor lenen. Maar de meeste mensen hebben geen tijd om al hun connecties persoonlijk te spreken. Een gedeelte van die contactmomenten online pakken is dan een perfecte oplossing.

Ik ben niet uit overtuiging ondernemer geworden, maar heb de stap genomen na het verliezen van een baan in loondienst. Je hoeft echt geen medelijden met me te hebben, want ik vind het geweldig. Maar omdat ik dus totaal geen voorkennis had over ondernemen, had ik wel de ultieme frisse blik.

Toen ik net startte met mijn bedrijf merkte ik dat veel ondernemers het moeilijk vinden om zichzelf goed vindbaar en dus zichtbaar te maken. Door mijn achtergrond in marketing & communicatie had ik daar allerlei ideeën over en al snel merkte ik dat ik veel ondernemers aanraadde om, net als ik, actief aan de slag te gaan met LinkedIn. 

Ik zit graag 1-op-1 met jou aan tafel. 1-op-1 geeft focus, waardoor we heel snel, grote stappen kunnen zetten. Er is dan geen casus, want we werken direct aan een strategie voor jou en je jouw bedrijf.

Ik krijg ontzettend veel energie van het overbrengen van kennis en het coachen van mede-ondernemers naar succes met LinkedIn. Het gevoel dat ik krijg als iemand na een training of 1-op-1-sessie vol zelfvertrouwen vertrekt en ik de weken daarna het resultaat via LinkedIn langs zie komen is echt onbeschrijflijk. En als de succesverhalen dan beginnen door te sijpelen ben ik echt zo trots als een pauw.

Wil je eens vrijblijvend sparren over wat ik voor jou als ondernemer kan betekenen? Maak dan een afspraak via 06 - 50 21 76 86 of amanda@linkjeklant.nl.

In de media

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!