Online training – Link Je Klant

NIET leuren. 
WEL verkopen.
MET LinkedIn.

Met deze 6 bouwstenen bouw je aan een succesvol bedrijf. Waar je instapt is afhankelijk van wat je al weet en kunt. Je kunt bij de basis instappen, maar ook in de verdiepingslaag. Dan heb ik graag vooraf contact met je over je instapniveau, zodat we zeker weten dat dit voor jou de best passende training is. 

Aanbod Link Je Klant

Wil je (voor nu) alleen de basis oppakken? Dat kan! En daar leg je letterlijk een goede basis mee voor de marketing van je bedrijf. Je kunt er ook voor kiezen om een leerpad van meerdere trainingen op te pakken. Je profiteert dan optimaal van de synergie tussen de bouwstenen en betaalt bovendien een pakketprijs.

Ben je al verder en wil je meteen de diepte in? Dat kan ook. Ik bespreek graag met je wat jouw beste optie is.

De enige uitzondering hierop is de Bouwsteen ‘Compleet verkoopsysteem inrichten met LinkedIn’ (expertlevel). Die kun je alleen afnemen als je alle trainingen/ bouwstenen bij mij hebt doorlopen. Deze training knoopt namelijk alle andere trainingen aan elkaar, waarna we nog een grote verdiepingsslag maken. Na het doorlopen van dit traject ben je zelf een volledige LinkedIn-expert en kun je die kennis voor jezelf, maar ook voor je klanten toepassen of zelfs aan hen doorgeven. Op deze pagina vind je meer informatie over deze training.

Leer zelf teksten schrijven (wat én hoe) voor een goed vindbaar en professioneel ogend persoonlijk LinkedIn-profiel en LinkedIn bedrijfspagina die converteren naar een door jou gekozen doel.

Leer hoe een voor jou waardevol netwerk eruit ziet, hoe je dit opbouwt en relaties opbouwt én onderhoud om er business uit te halen.

Leer hoe je een LinkedIn-strategie opstelt voor jouw bedrijf en ga naar huis met een plan van aanpak.

Leer wat jouw doelgroep interessant en waardevol vindt, hoe je goede berichten schrijft en die te plaatsen.

Leer hoe je zelf leads kunt vinden, hoe je het eerste contact legt en vervolgens de relatie opbouwt tot het maken van een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Ontwikkel een compleet verkoopsysteem voor jouw bedrijf. Natuurlijk met LinkedIn, maar we creëren ook synergie door je andere marketingactiviteiten er op aan te laten sluiten.

Specialty trainingen

Adverteren op LinkedIn
Wil je leren hoe je LinkedIn-adverteren voor jouw bedrijf inzet? In deze specialty-training maken we samen een plan en zetten we meteen je eerste campagne op. Wil jij hier mee aan de slag? Vraag dan naar mijn LinkedIn-advertentie-training.

LinkedIn Sales Navigator of LinkedIn Recruiter Lite
Werk je sinds kort met LinkedIn Recruiter of Sales Navigator en wil je dit snel en efficiënt in de vingers krijgen? Ook dat kan. In een superpraktische ‘earn while you learn’-sessie van een halve dag leer ik je hoe je alles uit deze premium LinkedIn-pakketten haalt. Bel of mail me voor meer informatie: 06-50217686 of amanda@linkjeklant.nl.

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!

__CONFIG_optin__{"optin":0,"color":"orange","size":"medium","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__