Al meer dan 200 anderen gingen je voor!

Ga jij met mijn 5 GRATIS
videotips aan de slag?

Schrijf je dan hieronder in en je ontvangt elke dag van mij een video met een tip om jouw ondernemersprofiel op LinkedIn te verbeteren!

In vijf dagen naar een profiel dat je beter vindbaar maakt voor potentiële klanten en jou een perfecte eerste indruk laat maken!

P.s. na afloop van de videoserie vraag ik je of je ook mijn blogs per mail wilt ontvangen, maar dit beslis je zelf. Wil je dit niet, dan verdwijnt je mailadres na afloop van deze videoserie automatisch van mijn mailinglijst. 

Hoi Amanda, ik ben heel erg blij met je tips en heb eindelijk de bewerkingsmodussen ontdekt. Ik wist namelijk niet dat door met je cursor over de onderwerpen heen te gaan, je dan de bewerkingspotlood te zien kreeg. Zo simpel en nooit ontdekt. Ik ben je heel erg dankbaar voor deze tips, ik ben natuurlijk gelijk wat verder gegaan met die ontdekking dan alleen het hoofdje van het profiel. Ook de samenvatting gelijk veranderd. Wat is mijn visie op wie ik ben en op mijn bedrijf intussen veranderd!! Ik vind het geweldig, dat ik door hiermee bezig te zijn ook gelijk zelfverzekerder wordt over wie ik ben en wat ik met mijn bedrijf wil. Echt super bedankt, zulke eenvoudige tips en zo’n groot effect.

Frea Kroese 
Fotografe

Hallo Amanda, graag wil ik je bedanken voor je gratis video's over LinkedIn. Je tips zijn enorm practisch en fijn dat je ook in de video's laat zien waar ik alles vinden kan. Je stem is erg duidelijk en rustig, heel prettig. Ik ga deze maand aan de slag om een linkedIn profiel aan te maken en je tips zijn heel waardevol voor mij.

Janine Heussen Hinskens
Ondernemer in zielskracht