2: LinkedIn-strategie uitwerken – Link Je Klant

Training 'LinkedIn-strategie uitwerken' - BASIS

Je hebt je persoonlijke LinkedIn-profiel op orde en voor je netwerk een goede basis gelegd. Maar welke stappen moet je nu zetten om voor jouw bedrijf het maximale uit LinkedIn te halen? Let wel, op een manier die bij jou past. Je wilt niet leuren of opdringerig overkomen, maar wel je ideale klant helpen met jouw dienst of product.

Iets doen is altijd beter dan niets, maar met een plan behaal je de beste resultaten. Bovendien werk je zelf ook veel efficiënter, waardoor je marketing een stuk leuker wordt. Dat plan is dan ook wat we gaan schrijven tijdens de training ‘LinkedIn-strategie uitwerken’.

Samen

Om een goed plan te schrijven leggen we je bedrijf eerst onder een vergrootglas. Welke doelen heb je voor je bedrijf gesteld? Hoe ziet je ideale doelgroep eruit? Waar vinden we hen op LinkedIn, maar ook daarbuiten? Waar worstelen ze mee? Hoe goed sluit jouw aanbod daarop aan? Als het nodig is sleutelen we daar ook aan.

Vervolgens gaan we op basis van die input bedenken welke onderdelen van LinkedIn bij jou passen én de meeste winst opleveren. Voor die onderdelen gaan we doelen stellen en manieren bedenken om die doelen te halen. We kijken ook of we synergie kunnen creëren tussen je LinkedIn-activiteiten en je andere marketingactiviteiten.

Aan het eind van de sessie heb je een sterk strategisch plan met doelen en actiepunten die bij jou passen. Na afloop van de training volgen 8 coachingsessies gedurende ongeveer een half jaar waarin ik ondersteun in het uitvoeren van je plan en het halen van je doelen.

Implementatie-coaching

Na de training volgen 8 coachingsessies van 30-45 minuten. Dit kan persoonlijk bij mij op kantoor, maar ook via Zoom.

Tijdens deze coachinggesprekken help ik je met vragen, situaties waar je tegenaan bent gelopen en het halen van de doelen die je gesteld hebt. Je staat er dus na de training niet alleen voor. Zo weet je zeker dat je het geleerde ook in de praktijk brengt en dat je plan niet in een la verdwijnt.

Let op! Deze coaching is niet optioneel. Ik zie namelijk dat veel mensen na trainingen niet met het geleerde aan de slag gaan en daardoor niet de groei doormaken die ze wel graag willen. Anders had je niet in de training geïnvesteerd. Zo overwin je de waan van de dag en ben jij de baas over je planning.

Omdat ik wil garanderen dat je met mijn trainingen werkelijk stappen zet voor je bedrijf, is die coaching integraal onderdeel van mijn dienstverlening. De enige uitzondering hierop is de trainingsdag voor je persoonlijke LinkedIn-profiel & bedrijfspagina, omdat je daar met een kant-en-klaar product naar huis gaat. Wil je geen coaching? Dan zijn we geen match.

Praktisch

Investering: € 795,- exclusief BTW
Vorm: 1-op-1
Duur: 3,5 uur
Locatie: Nunspeet
Datum: in overleg (tegen meerprijs ook mogelijk in het weekend)
Tijdsinvestering: de trainingsdag zelf + ongeveer 2 uur per week (wordt onderdeel van je acquisitieproces)
Coaching: ja, in totaal 8 sessies van 30-45 minuten. De eerste 5 sessies plannen we elke 2 weken. Daarna de overige 3 elke 4 weken.
Facturatie: na de training

Liever eerst even overleggen? Stuur een mail met je vragen aan amanda@linkjeklant.nl of bel me op 06-50 21 76 86. 

Of eerst verhalen lezen van ondernemers die je voor zijn gegaan? Check dan mijn tevreden klanten