1: Persoonlijk profiel – Link Je Klant
Amanda Hendriks

LinkedIn-profiel met conversiepower

Leer in een 1-op-1 hybride traject met mij je persoonlijke LinkedIn-profiel zo opbouwen dat jouw ideale klant, opdrachtgever of compagnon zich direct geroepen voelt om contact met je te leggen… dan werkt LinkedIn namelijk wél!

Je bent ondernemer. Misschien net, misschien al een paar jaar. Maar je krijgt je bedrijf niet van de grond zoals je van tevoren bedacht had. Het valt je vooral keihard tegen om elke keer maar weer genoeg klanten aan te trekken. Je wordt heel blij van wat je doet, je moet alleen meer klanten krijgen. Maar hoe?

Stel dat …

LinkedIn jou – gratis – steeds nieuwe klanten zou opleveren?

Dat kan.

Maar dat mislukt als jouw profiel beneden de maat is. Dat weet je maar al te goed.

Want hoe inspirerend, uitnodigend en waardevol jouw berichten op LinkedIn ook zijn; iemand die jou niet kent, klikt eerst even door naar je profiel.

Is dat niet in orde?

Dan nemen ze nóóit serieus als ondernemer!

Heb je mijn gratis LinkedIn-test gedaan? Dan weet je dat er lekken zitten in jouw LinkedIn-aanpak. Anders las je dit niet. Dus wat gaan we doen? Ik kan je dit bieden. Dit is de basis en het begin van LinkedIn, ook als je verder wilt naar het LinkedIn- strategietraject.

De kracht van deze training:

 • Dat dit persoonlijk is, 1-op-1.
 • Dat je een  jaar toegang houdt tot de online lessen, maar dat ik je daarnaast vastpin op je beloften zodat je er ook echt wat mee doet.
 • En dat je feedback krijgt op de teksten die je wilt plaatsen, zodat je zeker weet dat je dit keer goed bezig bent.

Kies de profieltraining van jouw voorkeur:

DOE-HET-ZELF-PLUS

247,-

excl. BTW
 • 1 x Uitgebreide schriftelijk feedback op jouw  geschreven teksten
 • 12 Maanden toegang tot de complete online training inclusief updates
DOE-het-zelf

147,-

excl. BTW
 • 6 Maanden toegang tot de complete online training inclusief updates

Aan het eind van deze training:

 • Weet jij hoe je klanten aanspreekt op een manier die bij jou past en die ethisch en integer is,
  zodat het niet langer voelt als leuren met jezelf of je bedrijf.
 • Vind jij het makkelijker én leuker om zichtbaar te zijn op LinkedIn, 
  omdat je ziet dat het jouw zichtbaarheid effect scoort in harde cijfers.
 • Heb je niet langer het gevoel dat je je opdringt of 13 in een dozijn bent,
  Omdat je merkt dat jouw ideale klant juist degene is die reageert op jouw boodschap.

Dus:
krijg je meer plezier in meer berichten, krijg je meer reacties en meer bereik,
wat weer leidt tot:
meer interactie, offertes en leads… die je alleen maar zelf hoeft in te koppen - en dát kon je al!

Waarschijnlijk herken je het verhaal van Isabel :

Isabel Lee Andersen

Opruimexpert

“Amanda had voor mij eerder LinkedIn teksten geschreven. Daarom voelde het voor mij vertrouwd om me aan te melden voor haar Online training ‘LinkedIn-profiel met coversiepower’.  Ik wilde nu zelf aan de slag omdat mijn bedrijf inhoudelijk veranderd is. Daarvoor had ik nieuwe teksten nodig. De training is zorgvuldig samengesteld, informatief en heel leerzaam. De tussentijdse 1-op-1 coaching sessie vind ik een waardevolle toevoeging. Het maakt de training compleet en heel persoonlijk. Amanda is wat mij betreft DE LinkedIn koningin, betrouwbaar, vakkundig en down to earth. Alleen maar lof! Door de training merk ik nu dat mijn profiel meer wordt bekeken. Met de bruikbare lessen van Amanda kan het alleen maar meer worden”

Hoe pakken we het aan

 • Het is een ONLINE training, maar met PERSOONLIJKE 1-op-1-coaching.
 • Je krijgt FEEDBACK van mij persoonlijk op jouw TEKSTEN.
 • Inclusief begeleiding, dus je hoeft het dus NIET IN JE EENTJE uit te zoeken.
 • En je hoeft me NIET TE DELEN met andere ondernemers waardoor jouw specifieke situatie niet aan bod komt waardoor je na afloop nog steeds niet weet wat JIJ nou in je TEKSTEN moet zetten.

Online training
Jouw traject start met het volgen van de online lessen. Je werkt die op je eigen tempo door, maar ik neem binnen een paar dagen na je aanmelding contact met je op om je eerste coaching of tekstfeedbackmoment te plannen. Zo heb je een stok achter de deur waardoor je ook daadwerkelijk met de training aan de slag gaat. Je kunt de lessen zowel op video bekijken als in tekst. Daarnaast zit er een werkboek bij de training en vind je er allerlei handige checklists, handleidingen etc.

Coaching
In de 1e coaching (videobellen via Zoom) bespreken we de resultaten van de oefeningen ongeveer tot en met de module waarin je aan de slag gaat met hoe jouw ideale klant nu precies in elkaar zit. Door jou gericht vragen te stellen verdiep ik jouw inzicht in je ideale klant, waardoor je eerste teksten al direct mega sterk zijn.
Je 2e coaching kun je nogmaals inzetten om de uitkomsten van je oefeningen aan te scherpen of als aanvulling op de geschreven feedback op je teksten.

Bovendien: Ik neem de coachingsessies op video op en stuur je ze als naslagwerk toe. Zo kun je ons gesprek later terugkijken en op je eigen tempo verwerken.

In de DIY-PLUS en PROFESSIONAL-variant krijg je feedback op jouw nieuwe tekst(en)
•   persoonlijk en schriftelijk
•   inclusief verdiepende vragen voor nog meer optimalisatie
•   en met suggesties hoe je jouw teksten concreet verder kunt verbeteren. 

Voor wie is dit traject?

Deze training is vooral geschikt als je gewoon concreet leads wilt ophalen via LinkedIn. Je wilt best werken aan je online zichtbaarheid in het algemeen, maar je bent ook bereid een paar stappen extra te zetten om het laaghangend fruit meteen in je mand te kunnen stoppen.
Ideaal dus voor iedere ondernemer die dingen oplost voor zijn klant, waardoor je steeds weer nieuwe klanten nodig hebt. Ik hielp eerder al: diverse coaches, grafisch ontwerpers, consultants, trainers, communicatie-adviseurs, recruiters, een virtual assistent, een dagvoorzitter en ja, ook een tekstschrijver, want marketing via LinkedIn is een vak apart.

Waarom bij je profiel beginnen?
Als zakelijk dienstverlener levert een doorverwijzing veel meer op dan een advertentie in de krant. En als jouw eigen netwerk die doorverwijzing geeft, investeer je alleen je tijd en niet ook nog je geld. Die doorverwijzing hoeft niet actief te zijn: veel mensen zoeken op trefwoorden naar iemand in jouw branche en kiezen dan degene die ze vooraf even kunnen checken bij een bevriende ondernemer. Dan lijken ze ‘koud’ bij jou binnen te komen, maar ze zijn verre van dat.

Waarbij het dus wel belangrijk is:

 • Dat je actief bent op je tijdlijn en niet alleen op LinkedIn ‘zit’
 • Dat je het goede netwerk opbouwt
 • Dat je profiel bevestigt dat je professioneel bezig bent in je vak

Twijfel je nog? Niet nodig. Ik geef garantie.

Is de training toch niet wat je ervan verwachtte? Meld je binnen een week en je krijgt je geld terug. Doe ik niet moeilijk over, want de kans dat dit gebeurt is zó klein… Je kunt er van op aan dat jij na het volgen van deze training een goed LinkedIn-profiel hebt!

Je kunt meteen beginnen

Zodra je betaling bevestigd is krijg je van mij een mail met daarin een link om een account aan te maken. Daarna kun je meteen aan de slag!

Gerdien was óók heel kritisch toen ze instapte:

Gerdien Top

Dementie-trainer

"De online training is echt heel uitgebreid! Je leert over de techniek van LinkedIn, maar je leert ook (opnieuw) duidelijk kijken naar de boodschap die je zelf wilt overbrengen, de wensen van je klant, en zorgen dat je inhoud echt bijdraagt aan het verkopen van je bedrijf!"

Veelgestelde vragen

"Voor wie is deze training bedoeld?"

Deze training is qua niveau geschikt voor iedereen. Zelfs als je nu nog geen LinkedIn-profiel hebt kun je ermee aan de slag. We gaan je profiel stap voor stap op- of ombouwen. Ik besteed veel aandacht aan hoe je goede teksten schrijft, maar leg ook uitgebreid uit hoe je de verschillende onderdelen toevoegt aan je profiel of deze wijzigt.

Deze training is specifiek voor ondernemers. LinkedIn (en dus deze training) levert je de meeste meerwaarde als jij dienstverlener bent.

"Ik ben helemaal niet technisch, kan ik dit wel?"

LinkedIn is best gebruiksvriendelijk, maar onbekend maakt onbemind. Daarom laat ik in deze training precies zien wat je waar vindt en waarvoor je op welke knop moet drukken. Deze training is daardoor ook zeker geschikt voor jou als jij jezelf compleet a-technisch vindt. In de ‘techniek’-video`s laat ik je dat onderdeel steeds stap voor stap zien. Je kunt de video op elk moment stilzetten en ‘mee klikken’ of hem zo vaak kijken als je wilt.

Heb je toch nog vragen? Dan kun je me die tijdens de coaching stellen. Via Zoom kan ik mijn scherm met je delen en je laten zien hoe het werkt.

"Kun je me garanderen dat ik mijn investering eruit haal?"

Ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om jou je investering terug te laten verdienen. Maar jij moet ook wat doen. Jouw succes hangt vooral af van in hoeverre jij bereid bent te doen wat ik je leer en adviseer. Ik ondersteun je daar uitgebreid bij door middel van de coachingsessies. En tot nu hebben al mijn klanten hun investering dubbel en dwars terugverdiend.

"Is Zoom gebruiken ingewikkeld?"

Zoom is software waarmee je kunt videobellen. Ik gebruik die voor onze coachings. Het is heel gebruiksvriendelijk en je hebt het zo onder de knie. Het voordeel van Zoom is dat we elkaar kunnen horen en zien, waardoor de coaching persoonlijker en daardoor effectiever is. Daarnaast kan ik mijn scherm met je delen om je iets uit te kunnen leggen of kun je jouw scherm met mij delen om te laten zien wat je gedaan hebt. Ook maak ik standaard opnames van onze coachings als naslagwerk voor jou als deelnemer.

"Is Zoom veilig?"

Er zijn mensen die twijfels hebben over de veiligheid van Zoom. Ik werk met de betaalde versie van Zoom, waardoor je privacy goed gewaarborgd is. Jij hoeft als ontvanger geen account aan te maken, maar kunt gewoon inloggen met de link die ik je mail. Bovendien beveilig ik ons gesprek met een wachtwoord. Als jij dat nergens deelt kan niemand met ons gesprek meeluisteren. Daarnaast moet ik deelnemers handmatig toevoegen. Er kan dus niemand ongemerkt binnenvallen. Wil je toch liever via een ander programma videobellen? Laat me dat dan weten, dan overleggen we even.

"Kan ik ook live bij je langs komen voor de coachings?"

Als je het prettig vindt mag je ook bij mij op kantoor langskomen van de coachings. Je hebt dan geen video-opname, maar mag wel zelf een audio-opname van ons gesprek maken.

"Ik heb nog bijna geen connecties. Heeft deze training dan wel zin?"

Dat maakt helemaal niet uit. Je legt met deze training een basis om juist een goede eerste indruk te maken op de mensen die je op een later moment gaat uitnodigen om te linken.

"Op welke apparaten kan ik deze training volgen?"

Technisch gezien kun je de training volgen op bijna alle apparaten, maar in de uitlegvideo`s laat ik regelmatig de LinkedIn-website zien. Om die video`s goed te kunnen volgen bekijk je ze het beste op een groot formaat tablet (minimaal 10 inch) of een laptop.

"Hoe veel tijd ben ik bezig met de training en het huiswerk?"

Alle video`s bij elkaar duren ongeveer 2 uur. Hoeveel tijd je voor de oefeningen en het schrijven van de teksten nodig hebt is heel persoonlijk, maar houd rekening met minimaal 8 uur. Tussendoor zul je je materialen af en toe even wegleggen om er later met een frisse blik naar te kunnen kijken. En natuurlijk moet je ook tijd inplannen voor onze coachingssessies en om mijn feedback op je teksten te verwerken. Als je profiel eenmaal staat kost het je alleen af en toe tijd om aanbevelingen te vragen en die toe te voegen.

"Moet ik de training in een vaste volgorde doorlopen?"

Niets moet, maar ik heb hem wel bewust in deze volgorde opgebouwd. Je krijgt in één keer toegang de volledige training en kunt dus zelf kijken wat je prettig vindt. Je mag ook gedeeltes overslaan, maar dat raad ik af. Ook al ben je eerder bezig geweest met bijvoorbeeld het bepalen van je ideale klant, hier weer eens scherp naar kijken levert mij elke keer nieuwe inzichten op. Wat mij betreft dus de moeite waard om dit regelmatig te herhalen.

"Hoe zit het met je tevredenheidsgarantie?"

Is de training inhoudelijk niet wat jij ervan verwachtte? Meld je dan binnen een week en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug. Je hebt dan vast nog niet de hele training gedaan, maar na het doornemen van een paar modules voel je wel of het bij je past of niet. Ik ga je niet aan een kruisverhoor onderwerpen, maar hoor wel graag van je waar de mismatch zit en of ik misschien iets kan doen waardoor je de training alsnog wilt vervolgen. Bel of mail me en ik neem contact met je op.

"Hoe plan ik mijn coachingsessies in?"

Hiervoor neem ik contact met je op.

"Wat als jij of ik ziek wordt?".

Dan verzetten we de sessie of de coaching. Iedereen kan ziek worden, ook ik. Mocht dit mij gebeuren, dan laat ik dit je zo snel mogelijk weten. Als het even kan laat ik het je minstens 24 uur, maar nog liever minimaal 48 uur van tevoren weten. Andersom vind ik het fijn als jij dit ook doet.

"Hoe ga je om met Corona?"

Hoewel mijn kantoor ruim genoeg is om 1,5 meter afstand te houden heb ik er alle begrip voor als je liever even niet persoonlijk langs komt (als je hebt gekozen voor de combinatie online & live). Een alternatief is om, in plaats van een halve dag live, 2 x een sessie van 2 uur via Zoom te doen. Inhoudelijk volledig hetzelfde, alleen in een iets andere vorm. Bovendien krijg je dan van deze sessies ook een opname.

"Waarom zou ik kiezen voor een online training?"

Online leren is flexibel leren. Je kunt het doen waar en wanneer je wilt. Het enige dat je nodig hebt is een laptop (of groot formaat tablet) en een internetverbinding. Je gaat ermee aan de slag op het moment dat het jou past. Verder kun je de training volgen op je eigen tempo. Je zou hem in een week kunnen afronden, maar je mag er ook gerust een jaar over doen. En het scheelt je reizen. Wil of kun je niet reizen? Dan is deze online training een alternatief voor live trainen bij mij in Nunspeet.

Of je kiest voor de hybride variant (Online & Live) waarbij je de training online volgt, maar we daarna in een live 1-op-1-sessie bij mij op kantoor samen jouw LinkedIn-profiel perfectioneren.

Welke JA gaat het worden? Kies maar:

DOE-HET-ZELF-PLUS

247,-

excl. BTW
 • 1 x Uitgebreide schriftelijk feedback op jouw geschreven teksten
 • 12 Maanden toegang tot de complete online training inclusief updates
Doe-het-zelf

147,-

excl. BTW
 • 6 Maanden toegang tot de complete online training inclusief updates

Liever eerst even overleggen? Plan dan een gesprek in via deze link. Dan bekijken we samen of dit voor jou de best mogelijke oplossing is.