1: Persoonlijk profiel – Link Je Klant

LinkedIn-profiel met conversiepower

Leer online, maar met persoonlijke begeleiding een LinkedIn-profiel te schrijven dat klanten aantrekt

Je bent ondernemer. Misschien net, misschien al een paar jaar. Maar je krijgt je bedrijf niet van de grond zoals je van tevoren bedacht had.

Je omzet is niet om over naar huis te schrijven. Je kunt je kosten dekken en een salaris mee naar huis brengen, maar die is niet te vergelijken met wat je vroeger in loondienst aan inkomen mee naar huis bracht. Je bent teleurgesteld. Je eigen bedrijf hebben is totaal niet wat je ervan verwachtte. Het valt je keihard tegen om genoeg klanten aan te trekken en verkopen gaat met hangen en wurgen.
Je wilt financieel onafhankelijk zijn, maar haalt niet de omzet binnen die daarvoor nodig is. Je wilt bewijzen dat je een succesvol bedrijf op kunt bouwen, maar voelt je tot nu toe vooral machteloos. En dat maakt je verdrietig.

Thuis begint je partner misschien te mopperen. Zo af en toe valt de opmerking: “Moet je niet weer een gewone baan nemen?”. Je twijfelt daardoor of je wel ondernemer moet blijven. Maar je wordt heel blij van wat je doet, je moet alleen meer klanten krijgen. Maar hoe?

Hoe zou jouw leven eruit zien als je genoeg fijne klanten hebt? En je daardoor een goede omzet draait?

 • Jij en je gezin kunnen altijd ruim leven van wat je met je bedrijf verdient
 • Je voelt je zelfverzekerd en gelukkig
 • Je hebt de vrijheid om te doen wat je wilt
 • Hoe zou het zijn om dit allemaal te realiseren? Dat het supergoed gaat met je bedrijf, in plaats van oké (of zelfs mwah). Een bedrijf om trots op te zijn?

Hoe zou het zijn om dit allemaal te realiseren? Dat het supergoed gaat met je bedrijf, in plaats van oké (of zelfs mwah). Een bedrijf om trots op te zijn?

Mijn verhaal

Jouw verhaal is mijn verhaal. Toen ik in 2015 als ondernemer begon wist ik veel van marketing, maar niks van het hebben van een eigen bedrijf. Maar om daarmee een gezond bedrijf op te bouwen was wel even andere koek.

Ook ik heb enorm geworsteld. Ik had af en aan wat klanten, maar niet structureel. En de klanten die ik kreeg wilden soms dingen waar ik niet in geloofde. Maar het waren er vooral niet genoeg. En elke keer probeerde ik wat nieuws en hoopte ik dat het beter werd, maar dat werd het niet. Ik voelde mezelf een waardeloze ondernemer, want met al mijn vakkennis rondom marketing lukte het me niet om genoeg klanten voor mezelf te krijgen.

Pas toen ik met de hulp van business coaches helder kreeg welk type marketing bij mij past begon mijn bedrijf echt te lopen. Ik ontdekte namelijk dat het uitblijven van succes vooral te maken had met de aversie die ik had tegen verkopen. En die aversie kwam vanuit mijn overtuiging dat ik niet met mezelf wilde leuren. Toen ik dat helder kreeg én van mijn coach leerde hoe ik mezelf kon vermarkten zonder te leuren, begon het te stromen. Vooral toen ik links begon te leggen tussen die inzichten en de mogelijkheden van LinkedIn. Het was voor mij echt een eye-opener hoe prettig LinkedIn als medium is om klanten vandaan te halen.

Ik zit ook op Facebook, Instagram etc, maar mijn ervaring is dat op die meer ‘fun’ social media de ondernemers zitten die het vooral nog zelf willen uitzoeken. Op LinkedIn krijg ik veel makkelijker contact met mijn ideale klant en vind ik ondernemers die hun probleem opgelost willen hebben, daar hulp bij willen en het geen enkel probleem vinden om daar voor te betalen.

Omdat ze, net als ik, inzien dat hulp vragen de snelste weg is naar succes.

Daarom heb ik een online programma gecreëerd waarin ik jou leer hoe je teksten schrijft voor je persoonlijke LinkedIn-profiel waarmee je als vanzelf jouw ideale klant aantrekt én aanzet tot actie.

Wat jij uit mijn online programma haalt

 • De theorie leer je op je eigen tempo, maar met mij als persoonlijke stok achter de deur, waardoor je zeker weet dat je de training ook echt gaat doen.
 • Een online programma, maar met persoonlijke 1-op-1-begeleiding, waardoor je een veel dieper inzicht krijgt in je ideale klant dan wanneer je dit alleen zou doen.
 • Je krijgt van mij persoonlijk feedback zodat jij gegarandeerd bent van teksten die zo geformuleerd zijn dat ze jouw ideale klant aantrekken.
 • Je weet hoe je klanten aanspreekt op een manier die bij jou past en die ethisch en integer is, zodat het niet langer voelt als leuren met jezelf of je bedrijf.
 • Je vindt het makkelijker én leuker om zichtbaar te zijn op LinkedIn, omdat ik je leer hoe je dit doet op een manier die bij jou past én je zichtbaarheid oplevert bij potentiële klanten.
 • Je hebt inzicht in je ideale klant zodat je weet wat hem/ haar triggert en dus wat je moet zeggen of schrijven om hem of haar ‘aan’ te laten gaan op jouw dienst of boodschap, zodat ze als vanzelf ‘ja’ zeggen.
 • Je hebt niet langer het gevoel dat je je opdringt bij potentiële klanten, zodat je het makkelijker en met meer plezier doet.
 • Je hebt inzicht in hoe jouw aanbod aansluit bij zijn of haar probleem, zodat je dat kunt uitleggen zonder het gevoel te hebben dat je zit te pushen.
 • Je krijgt meer leads, meer klanten en dus meer omzet, zodat je eindelijk financieel vrij bent.

Isabel Lee Andersen

Opruimexpert

"Amanda heeft voor mij eerder LinkedIn teksten geschreven. Daarom voelde het voor mij vertrouwd om me aan te melden voor haar nieuwe Online training ‘LinkedIn-profiel met coversiepower’. Ik wilde nu zelf aan de slag omdat mijn bedrijf inhoudelijk veranderd is. Daarvoor had ik nieuwe teksten nodig.


De training is zorgvuldig samengesteld, informatief en heel leerzaam. De tussentijdse 1-op-1 coaching sessie vind ik een waardevolle toevoeging. Het maakt de training compleet en heel persoonlijk.


Amanda is wat mij betreft DE LinkedIn koningin, betrouwbaar, vakkundig en down to earth. Alleen maar lof! Door de training merk ik nu dat mijn profiel meer wordt bekeken. Met de bruikbare tips van Amanda kan het alleen maar meer worden.

Hoe pakken we het aan

 • Het is een ONLINE training, maar met PERSOONLIJKE 1-op-1-coaching.
 • Je krijgt FEEDBACK van mij persoonlijk op jouw TEKSTEN.
 • Inclusief begeleiding, dus je hoeft het dus NIET IN JE EENTJE uit te zoeken.
 • En je hoeft me NIET TE DELEN met andere ondernemers waardoor jouw specifieke situatie niet aan bod komt waardoor je na afloop nog steeds niet weet wat JIJ nou in je TEKSTEN moet zetten.

Online training
Jouw traject start met het volgen van de online lessen. Je werkt die op je eigen tempo door, maar ik neem binnen een paar dagen na je aanmelding contact met je op om je eerste coaching of tekstfeedbackmoment te plannen. Zo heb je een stok achter de deur waardoor je ook daadwerkelijk met de training aan de slag gaat. Je kunt de lessen op video bekijken, maar ook als tekst lezen als je dat prettig vindt. Daarnaast zit er een werkboek bij de training en vind je er allerlei handige checklists, handleidingen etc.

Coaching
In de eerste coaching (videobellen via Zoom) bespreken we de resultaten van de oefeningen ongeveer tot en met de module waarin je aan de slag gaat met hoe jouw ideale klant nu precies in elkaar zit. Door jou gericht vragen te stellen verdiep ik jouw inzicht in je ideale klant, waardoor je daarna al heel sterke eerste teksten kunt schrijven. Je tweede coaching kun je nogmaals inzetten om de uitkomsten van je oefeningen aan te scherpen of als aanvulling op de geschreven feedback op je teksten.

Ik neem de coachings op video op en stuur je ze als naslagwerk toe. Zo kun je ons gesprek later terugkijken en op je eigen tempo verwerken.

Feedback op je teksten
Zodra je teksten geschreven hebt krijg je daar van mij persoonlijk schriftelijk feedback op. Ook stel ik verdiepende vragen en doe je suggesties hoe je jouw teksten kunt verbeteren. 

Het programma

Deze online training is er in 3 varianten:

ONLINE & LIVE

697,-

excl. BTW
 • 1 Jaar toegang tot de online training inclusief updates
 • 1-op-1 live-sessie van een halve dag waarin we samen je teksten perfectioneren
 • De inhoud van de training wordt minimaal 2 keer per jaar en daarnaast bij grote veranderingen bijgewerkt)
DOE-HET-ZELF-PLUS

297,-

excl. BTW
 • 6 Maand toegang tot de online training inclusief updates
 • 1 Keer schriftelijk feedback op je geschreven teksten
 • De inhoud van de training wordt minimaal 2 keer per jaar en daarnaast bij grote veranderingen bijgewerkt)

Je aanmelding én betaling loopt uiteraard via beveiligde pagina`s. 

Voor wie is dit traject?

Mijn trainingen en trajecten zijn vooral geschikt voor (zakelijke) dienstverleners die zelf voor hun klantenstroom moeten zorgen en die relatief korte trajecten doen met hun klanten en dus regelmatig nieuwe klanten nodig hebben.

Dus ben jij coach, grafisch ontwerper, consultant, trainer, communicatie-adviseur, freelance recruiter, virtual assistent, dagvoorzitter, tekstschrijver of iets wat daar op lijkt? Dan kan ik jou helpen om LinkedIn daarvoor in te zetten.

Waarom is LinkedIn eigenlijk zo geschikt voor dienstverleners?
Omdat je als dienstverlener veelal via je netwerk aan nieuwe klanten komt. Mensen zoeken een oplossing voor hun probleem. Ze gaan dan rondvragen in hun netwerk of zelf zoeken. Vervolgens word jij door iemand uit je netwerk aanbevolen of vinden ze je op basis van zoekwoorden in je LinkedIn-profiel of content.

Dus geloof jij dat LinkedIn jouw bedrijf verder kan helpen? Maar weet je niet hoe je dit aan moeten pakken? Vind je marketing maar een gedoe of zie je er zelfs als een berg tegen op? Meld je dan aan voor mijn online programma en ik help je klanten aan te trekken met je LinkedIn-profiel.

Gerdien Veldhoen-Top

Trainer

"De online training is echt heel uitgebreid! Je leert over de techniek van LinkedIn, maar je leert ook (opnieuw) duidelijk kijken naar de boodschap die je zelf wilt overbrengen, de wensen van je klant, en zorgen dat je inhoud echt bijdraagt aan het verkopen van je bedrijf!"

Waarom voor mij kiezen

Ik ben Amanda Hendriks. Toen ik in 2015 mijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel was ik, zoals ze zo mooi zeggen, ‘totaal ongehinderd door enige voorkennis’. Ik wist echt niks van ondernemen. Ik kwam niet uit een ondernemersgezien, kende nauwelijks ondernemers en had werkelijk geen idee waar ik aan begon. Ik dacht dat ik dit met mijn vakkennis (marketing en communicatie) wel snel onder de knie zou hebben, maar ‘boy, was I wrong’.

Ik maakte in mijn eerste jaren als ondernemers de enorme fout om te denken dat ik het zelf wel kon. Ik verslond meters aan vakliteratuur, downloadde alle interessante ebooks, checklists etc en volgde alle gratis webinars van ondernemers en business coaches die ik boeiend vond. Ik dacht dat ik met mijn marketingkennis zelf wel die vertaalslag kon maken naar hoe ik dit voor mijn bedrijf moest toepassen. Maar dat viel me zwaar tegen.

Het gevolg:

 • Ik had niet genoeg klanten, waardoor ik niet genoeg omzet draaide om financieel vrij te zijn en me steeds onzekerder begon te voelen.
 • De klanten die wel aanklopten vroegen me om dingen die ik niet in mijn aanbod had, waardoor ik nee moest zeggen of dingen moest doen waar ik eigenlijk niet in geloofde.
 • Ik ging steeds vaker twijfelen of ik wel geschikt was als ondernemer, waardoor de lol van het ondernemen er behoorlijk af ging. Vooral als mijn man thuis ook begon te vragen of ik niet beter weer gewoon in loondienst kon gaan.

Dit kon zo niet langer. Ik moest kiezen; of ik zou de handdoek in de ring gooien en weer in loondienst gaan (wat ik absoluut niet wilde) of er moest iets wezenlijks veranderen in mijn bedrijf. En die wezenlijke verandering was aan mezelf toegeven dat ik het niet alleen kon en hulp inschakelen.

Toen ik dit doorkreeg en mijn eerste coachingstraject aanging, begon mijn bedrijf te lopen.
Omdat die coach met een helikopterview naar mijn bedrijf keek.
Omdat die coach me liet inzien wie mijn ideale klant is en waar zij nu echt mee worstelde.
Omdat die coach me liet zien dat mijn aanbod niet goed aansloot op wat mijn ideale klant nodig heeft.
Omdat die coach me liet zien hoe ik mezelf in de markt kon zetten op een manier die bij mij paste en dus niet voelde als leuren.
En we zo samen een sterke fundering voor mijn bedrijf en mijn marketing neerzetten.

Hierdoor ging niet alleen mijn bedrijf veel beter lopen, maar kreeg ik ook eindelijk weer zelfvertrouwen en werd ondernemen weer leuk.

Liefde voor kennis doorgeven
Bovendien ontdekte ik dat ik het fantastisch vind om die kennis door te geven. Vanuit mijn jarenlange ervaring zie ik snel wat jij nodig hebt en wat jou interessant maakt voor jouw potentiële klant. Daarnaast ben ik er goed in om jou dit op een laagdrempelige manier uit te leggen. En je op een voor jou begrijpelijke manier kan laten zien wat er voor zorgt dat die potentiële klant met jou in zee gaat. En ben ik sterk in het formuleren van teksten om dit over te brengen aan die potentiële klant en jou ook te leren hoe je dit doet. Plus hoe je die kennis toepast om een gezond bedrijf op te bouwen. In dit geval door jou te leren hoe je teksten schrijft voor je LinkedIn-profiel waarmee je klanten aantrekt.

Mijn waarom
Ik vind het gewoon niet te verkroppen dat zoveel (vooral vrouwelijke) ondernemers hun bedrijf net niet echt lekker aan het lopen krijgen. Waardoor ze helemaal gefrustreerd raken en het uiteindelijk vaak opgeven (met het gevoel gefaald te hebben). Terwijl dat dus nergens voor nodig is! Want dit zijn vaardigheden die je kunt leren en door hulp te vragen aan anderen kom je sneller veel verder.

En als jij inziet dat ondernemen ook een vak is. Dat je het dus kunt leren. Dan kun jij je bedrijf ook succesvol maken. Zonder met jezelf te hoeven leuren! Ik leer je in mijn online training 'LinkedIn-profiel met conversiepower' heel graag hoe je jouw persoonlijke LinkedIn-profiel hiervoor inzet!

Tevredenheidsgarantie

Is de training toch niet wat je ervan verwachtte? Meld je binnen een week en je krijgt je geld terug. Je hebt dan waarschijnlijk nog niet de hele training doorlopen, maar voelt wel of dit wel of niet jouw ding is. Bel of mail me en ik neem contact met je op. 

Je kunt meteen beginnen

Zodra je betaling bevestigd is krijg je van mij een mail met daarin een link om een account aan te maken. Daarna kun je meteen aan de slag!

Veelgestelde vragen

"Voor wie is deze training bedoeld?"
Deze training is qua niveau geschikt voor iedereen. Zelfs als je nu nog geen LinkedIn-profiel hebt kun je ermee aan de slag. We gaan je profiel stap voor stap op- of ombouwen. Ik besteed veel aandacht aan hoe je goede teksten schrijft, maar leg ook uitgebreid uit hoe je de verschillende onderdelen toevoegt aan je profiel of deze wijzigt.

Deze training is specifiek voor ondernemers. LinkedIn (en dus deze training) levert je de meeste meerwaarde als jij dienstverlener bent. 

"Ik ben helemaal niet technisch, kan ik dit wel?"
LinkedIn is best gebruiksvriendelijk, maar onbekend maakt onbemind. Daarom laat ik in deze training precies zien wat je waar vindt en waarvoor je op welke knop moet drukken. Deze training is daardoor ook zeker geschikt voor jou als jij jezelf compleet a-technisch vindt. In de ‘techniek’-video`s laat ik je dat onderdeel steeds stap voor stap zien. Je kunt de video op elk moment stilzetten en ‘mee klikken’ of hem zo vaak kijken als je wilt.

Heb je toch nog vragen? Dan kun je me die tijdens de coaching stellen. Via Zoom kan ik mijn scherm met je delen en je laten zien hoe het werkt.

"Kun je me garanderen dat ik mijn investering eruit haal?"
Ik beloof je dat ik er alles aan zal doen om jou je investering terug te laten verdienen. Maar jij moet ook wat doen. Jouw succes hangt vooral af van in hoeverre jij bereid bent te doen wat ik je leer en adviseer. Ik ondersteun je daar uitgebreid bij door middel van de coachingsessies. En tot nu hebben al mijn klanten hun investering dubbel en dwars terugverdiend. 

"Is Zoom gebruiken ingewikkeld?"
Zoom is software waarmee je kunt videobellen. Ik gebruik die voor onze coachings. Het is heel gebruiksvriendelijk en je hebt het zo onder de knie. Het voordeel van Zoom is dat we elkaar kunnen horen en zien, waardoor de coaching persoonlijker en daardoor effectiever is. Daarnaast kan ik mijn scherm met je delen om je iets uit te kunnen leggen of kun je jouw scherm met mij delen om te laten zien wat je gedaan hebt. Ook maak ik standaard opnames van onze coachings als naslagwerk voor jou als deelnemer.

"Is Zoom veilig?"
Er zijn mensen die twijfels hebben over de veiligheid van Zoom. Ik werk met de betaalde versie van Zoom, waardoor je privacy goed gewaarborgd is. Jij hoeft als ontvanger geen account aan te maken, maar kunt gewoon inloggen met de link die ik je mail. Bovendien beveilig ik ons gesprek met een wachtwoord. Als jij dat nergens deelt kan niemand met ons gesprek meeluisteren. Daarnaast moet ik deelnemers handmatig toevoegen. Er kan dus niemand ongemerkt binnenvallen. Wil je toch liever via een ander programma videobellen? Laat me dat dan weten, dan overleggen we even.

"Kan ik ook live bij je langs komen voor de coachings?"
Als je het prettig vindt mag je ook bij mij op kantoor langskomen van de coachings. Je hebt dan geen video-opname, maar mag wel zelf een audio-opname van ons gesprek maken.

"Ik heb nog bijna geen connecties. Heeft deze training dan wel zin?"
Dat maakt helemaal niet uit. Je legt met deze training een basis om juist een goede eerste indruk te maken op de mensen die je op een later moment gaat uitnodigen om te linken.

"Op welke apparaten kan ik deze training volgen?"
Technisch gezien kun je de training volgen op bijna alle apparaten, maar in de uitlegvideo`s laat ik regelmatig de LinkedIn-website zien. Om die video`s goed te kunnen volgen bekijk je ze het beste op een groot formaat tablet (minimaal 10 inch) of een laptop.

"Hoe veel tijd ben ik bezig met de training en het huiswerk?"
Alle video`s bij elkaar duren ongeveer 2 uur. Hoeveel tijd je voor de oefeningen en het schrijven van de teksten nodig hebt is heel persoonlijk, maar houd rekening met minimaal 8 uur. Tussendoor zul je je materialen af en toe even wegleggen om er later met een frisse blik naar te kunnen kijken. En natuurlijk moet je ook tijd inplannen voor onze coachingssessies en om mijn feedback op je teksten te verwerken. Als je profiel eenmaal staat kost het je alleen af en toe tijd om aanbevelingen te vragen en die toe te voegen.

"Moet ik de training in een vaste volgorde doorlopen?"
Niets moet, maar ik heb hem wel bewust in deze volgorde opgebouwd. Je krijgt in één keer toegang de volledige training en kunt dus zelf kijken wat je prettig vindt. Je mag ook gedeeltes overslaan, maar dat raad ik af. Ook al ben je eerder bezig geweest met bijvoorbeeld het bepalen van je ideale klant, hier weer eens scherp naar kijken levert mij elke keer nieuwe inzichten op. Wat mij betreft dus de moeite waard om dit regelmatig te herhalen. 

"Hoe zit het met je tevredenheidsgarantie?"
Is de training inhoudelijk niet wat jij ervan verwachtte? Meld je dan binnen een week en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug. Je hebt dan vast nog niet de hele training gedaan, maar na het doornemen van een paar modules voel je wel of het bij je past of niet. Ik ga je niet aan een kruisverhoor onderwerpen, maar hoor wel graag van je waar de mismatch zit en of ik misschien iets kan doen waardoor je de training alsnog wilt vervolgen. Bel of mail me en ik neem contact met je op.

"Hoe plan ik mijn coachingsessies in?"
Hiervoor neem ik contact met je op. 

"Wat als jij of ik ziek wordt?"
Dan verzetten we de sessie of de coaching. Iedereen kan ziek worden, ook ik. Mocht dit mij gebeuren, dan laat ik dit je zo snel mogelijk weten. Als het even kan laat ik het je minstens 24 uur, maar nog liever minimaal 48 uur van tevoren weten. Andersom vind ik het fijn als jij dit ook doet.

"Hoe ga je om met Corona?"
Hoewel mijn kantoor ruim genoeg is om 1,5 meter afstand te houden heb ik er alle begrip voor als je liever even niet persoonlijk langs komt (als je hebt gekozen voor de combinatie online & live). Een alternatief is om, in plaats van een halve dag live, 2 x een sessie van 2 uur via Zoom te doen. Inhoudelijk volledig hetzelfde, alleen in een iets andere vorm. Bovendien krijg je dan van deze sessies ook een opname.

"Waarom zou ik kiezen voor een online training?"
Online leren is flexibel leren. Je kunt het doen waar en wanneer je wilt. Het enige dat je nodig hebt is een laptop (of groot formaat tablet) en een internetverbinding. Je gaat ermee aan de slag op het moment dat het jou past. Verder kun je de training volgen op je eigen tempo. Je zou hem in een week kunnen afronden, maar je mag er ook gerust een jaar over doen. En het scheelt je reizen. Wil of kun je niet reizen? Dan is deze online training een alternatief voor live trainen bij mij in Nunspeet.

Of je kiest voor de hybride variant (Online & Live) waarbij je de training online volgt, maar we daarna in een live 1-op-1-sessie bij mij op kantoor samen jouw LinkedIn-profiel perfectioneren.

Liever eerst even overleggen? Plan dan een gesprek in via deze link. Dan bekijken we samen of dit voor jou de best mogelijke oplossing is.