1: Persoonlijk profiel – Link Je Klant

Training: LinkedIn-profiel met conversiepower

Bouw je profiel zo op dat het jouw ideale klant aantrekt en tot actie aanzet

Herken je jezelf hierin?

“Ik haal totaal geen omzet uit LinkedIn. Ik heb ooit wel een profiel aangemaakt, maar heb deze nauwelijks ingevuld. Omdat ik de techniek niet goed snap, maar vooral niet weet wat ik erin moet zetten. Ik weet niet hoe ik mijzelf te verkopen.”
“Potentiële klanten kunnen mij niet vinden mij niet op LinkedIn. Als je mijn profiel bekijkt is het totaal niet duidelijk dat ik ondernemer ben, laat staan wat ik voor iemand kan doen. Hoe maak ik mezelf goed vindbaar voor potentiële klanten zodat ik nu eindelijk een lekkere omzet ga maken?”
“Mijn profiel wordt alleen maar bekeken door oud-collega`s en recruiters, terwijl ik juist gevonden en gezien wil worden door potentiële nieuwe klanten. Ik ben bang dat ik daardoor klanten misloop... Eigenlijk weet ik wel zeker dat ik klanten misloop...”
"LinkedIn is 277 % effectiever voor lead-generatie dan Facebook & Twitter!"

LinkedIn is een fantastisch medium. Maar de meeste ondernemers halen te weinig uit hun persoonlijke LinkedIn-profiel. Ze hebben geen idee hoe ze van een ‘CV’ naar een wervend ondernemers-profiel moeten komen met als gevolg:

 • Dat hun profiel niet in de zoekresultaten van hun potentiële klant voorkomt, zodat die niet op de hoogte zijn van hun bestaan en hen dus niet contacten.
 • Dat hun profiel wel bekeken wordt, maar er nooit business uit komt omdat het een onprofessionele indruk maakt, waardoor bezoekers zich afvragen hoe professioneel diegene is.
 • Dat hun profiel niet eens duidelijk maakt dat ze ondernemer zijn, waardoor potentiële klanten op voorhand al afhaken.

Terwijl een goed opgebouwd persoonlijk LinkedIn-profiel ervoor zorgt dat je:

 • makkelijk gevonden wordt door jouw ideale klant,
 • een goede én congruente indruk maakt,
 •  het jouw ideale klant meteen duidelijk is wat jij oplevert en je
 • hen op een prettige manier naar een volgende stap leidt, bijvoorbeeld persoonlijk contact of het inschrijven op je mailinglijst en.
 • je daar je verkoopproces in gang kunt zetten om diegene tot klant te maken.

Hoe lekker is het als klanten jou vinden en uit zichzelf contact opnemen?

NIET door trucs, opdringen, leuren, opschepperij etc.
WEL door slim opgebouwde profielteksten die volledig zijn toegespitst op jouw ideale klant, het probleem waar hij of zij mee worstelt en het resultaat dat jij hen oplevert.  Teksten waardoor ze denken: "Wauw, dit is wat ik nodig heb!"
Kortom, we gaan samen op zoek naar jouw ‘verkoopstem’.
Passend bij jouw klanten, maar ook bij jou!
Zodat jij het bedrijf op kunt bouwen dat je wilt en dat jou vrijheid geeft. 

Isabel Lee Andersen

Opruimexpert

"Amanda heeft voor mij eerder LinkedIn teksten geschreven. Daarom voelde het voor mij vertrouwd om me aan te melden voor haar nieuwe Online training ‘LinkedIn-profiel met coversiepower’. Ik wilde nu zelf aan de slag omdat mijn bedrijf inhoudelijk veranderd is. Daarvoor had ik nieuwe teksten nodig.


De training is zorgvuldig samengesteld, informatief en heel leerzaam. De tussentijdse 1-op-1 coaching sessie vind ik een waardevolle toevoeging. Het maakt de training compleet en heel persoonlijk.


Amanda is wat mij betreft DE LinkedIn koningin, betrouwbaar, vakkundig en down to earth. Alleen maar lof! Door de training merk ik nu dat mijn profiel meer wordt bekeken. Met de bruikbare tips van Amanda kan het alleen maar meer worden.

Dit traject gaat jou echt verder helpen als jij

 • Meer klanten wilt/ nodig hebt.
 • Klanten wilt aantrekken met behulp van je LinkedIn-profiel.
 • Wel wilt verkopen, maar niet wilt leuren.
 • Zelf wilt leren om je ideale klant te raken met sterke online teksten.
 • Je zo potentiële klanten wilt inspireren om met jou in gesprek te gaan.

Ook als je jezelf op dit moment geen (goede) schrijver vindt of denkt dat LinkedIn supertechnisch is. Want dat ga je allemaal leren, en op een manier die bij jou past!

We gaan aan de slag met

 • Wie jouw ideale klant is en hoe je die aanspreekt zodat hij of zij de actie onderneemt die jij wil dat hij onderneemt.
 • Het schrijven van goede online teksten, die je zowel in je LinkedIn-profiel als in de rest van je marketing kunt gebruiken om klanten mee aan te trekken. Je krijgt van mij ook persoonlijk feedback op jouw schrijfresultaten, zodat je aan het eind van de rit supersterke teksten hebt waar jouw klant op ‘aan’ gaat.
 • Dit alles combineren tot een aantrekkelijk persoonlijk LinkedIn-profiel dat ervoor zorgt dat jij goed vindbaar bent voor je ideale klant, een perfecte eerste indruk op hen maakt en dat hen aanzet tot actie.
 • Het opzetten van een LinkedIn-bedrijfspagina om je nog beter vindbaar te maken en jou nog professioneler over te laten komen bij je potentiële klant, zodat ook die laatste twijfels als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Gerdien Veldhoen-Top

Trainer

"De online training is echt heel uitgebreid! Je leert over de techniek van LinkedIn, maar je leert ook (opnieuw) duidelijk kijken naar de boodschap die je zelf wilt overbrengen, de wensen van je klant, en zorgen dat je inhoud echt bijdraagt aan het verkopen van je bedrijf!"

Dit is wat je concreet uit deze training gaat halen

 • Je weet precies wie jouw ideale klant is en wat hen beweegt, zodat je jezelf voor hen goed vindbaar kunt maken en weet hoe je ze kunt aanspreken.
 • Je kunt hun overtuigingen en bezwaren omzetten in wervende teksten voor jouw dienst of product, waarmee je hen écht raakt en ze in actie komen.
 • Je leert sterke en overtuigende teksten te schrijven voor alle onderdelen van je persoonlijke LinkedIn-profiel en je LinkedIn-bedrijfspagina, waardoor de drempel voor potentiële klanten om jou te benaderen lager wordt.
 • Je kunt die kennis en vaardigheid ook inzetten voor bijvoorbeeld je website en andere marketing-materialen, waardoor al je marketinguitingen elkaar straks versterken en je eruit springt ten opzichte van je concurrentie.
 • Je leert stap voor stap hoe je je profiel zo opbouwt en inricht dat het je klanten oplevert. Ik leid je door middel van 12 lessen door je complete LinkedIn-profiel heen. De uitlegvideo`s, geschreven uitleg, checklists, stappenplannen, templates etc zorgen ervoor dat je alles makkelijk kunt volgen en zelf kunt reproduceren.
 • Zelfs als je helemaal niet technisch bent is de training perfect te volgen. Heb je geen idee hoe LinkedIn werkt en ben je misschien zelfs een beetje bang om iets verkeerd te doen? Elke les is uitgesplitst in verschillende video`s met theorie en oefeningen. De techniek van LinkedIn leg ik steeds in een aparte ‘technische’ video uit, waardoor je het altijd makkelijk kunt volgen en daarna ook zelf durft te doen.
 • Door de feedback en coaching ben je verzekerd van sterke teksten voor je profiel. Met mijn frisse blik en gerichte vragen laat ik je veel verder doordenken dan je in je eentje kunt.

Het programma

Deze training is er in 3 varianten:

ONLINE & LIVE

697,-

 • 1 Jaar toegang tot de online training inclusief updates
 • 1-op-1 live-sessie van een halve dag waarin we samen je teksten perfectioneren
 • De inhoud van de training wordt minimaal 2 keer per jaar en daarnaast bij grote veranderingen bijgewerkt)
DOE-HET-ZELF-PLUS

297,-

 • 6 Maand toegang tot de online training inclusief updates
 • 1 Keer schriftelijk feedback op je geschreven teksten
 • De inhoud van de training wordt minimaal 2 keer per jaar en daarnaast bij grote veranderingen bijgewerkt)

Je aanmelding én betaling loopt uiteraard via beveiligde pagina`s. 

Meedoen aan deze training is investeren in je bedrijf. Dit bedrag is daardoor aftrekbaar voor de belasting, maar wat het je oplevert is nog veel belangrijker:

 • Je krijgt makkelijker klanten
 • Je krijgt klanten zonder te hoeven leuren met jezelf of je dienst
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen
 • Je gaat een beter salaris verdienen

Tevredenheidsgarantie

Is het toch niet wat je ervan verwachtte? Meld je binnen een week en je krijgt je geld terug. Je hebt dan vast  nog niet de hele training doorlopen, maar voelt wel of dit niet jouw ding is. Bel of mail me en ik neem contact met je op. 

Je kunt meteen beginnen

Zodra je betaling bevestigd is krijg je van mij een mail met daarin een link om een account aan te maken. Daarna kun je meteen aan de slag!

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is qua niveau geschikt voor iedereen. Zelfs als je nu nog geen LinkedIn-profiel hebt. We gaan je profiel stap voor stap op- of ombouwen. Ik besteed veel aandacht aan hoe je goede teksten schrijft, maar leg ook uitgebreid uit hoe je de verschillende onderdelen toevoegt aan je profiel of deze wijzigt.

Deze training is wel ingestoken op ondernemers. LinkedIn (en dus deze training) levert je de meeste meerwaarde als jij Business-to-Business werkt, dus een product of dienst levert aan andere ondernemers of bedrijven. Verzorg jij de LinkedIn-marketing voor je werkgever en wil je de profielen van jezelf en je collega`s professionaliseren? Ook dan is deze training nuttig.

Ben je gemotiveerd, maar twijfel je of LinkedIn voor jou en jouw bedrijf de beste optie is? Bel me dan via 06-50 21 76 86 of stuur een e-mail aan amanda@linkjeklant.nl en ik geef je mijn eerlijke mening. Het is namelijk ook niet in mijn voordeel als jij na afloop niet tevreden bent met jouw resultaat.

Ik ben helemaal niet technisch, kan ik dit wel?

LinkedIn is niet bijzonder gebruiksvriendelijk. Daarom laat ik in deze training precies zien wat je waar vindt en waarvoor je op welke knop moet drukken. Deze training is daardoor ook zeker geschikt voor compleet a-technische mensen. In de ‘techniek’-video`s laat ik je dat onderdeel steeds stap voor stap zien. Je kunt de video op elk moment stilzetten en ‘mee klikken’ of hem zo vaak kijken als je wilt.

Heb je toch nog vragen? Dan kun je me die tijdens de coaching stellen. Via Zoom kan ik mijn scherm met je delen en je laten zien hoe het werkt.

Ik heb nog bijna geen connecties. Heeft deze training dan wel zin?

Dat maakt helemaal niet uit. Je legt met deze training een basis om juist een goede eerste indruk te maken op de mensen die je op een later moment gaat uitnodigen om te linken.

Op welke apparaten kan ik deze training volgen? 

Technisch gezien kun je de training volgen op bijna alle apparaten, maar in de uitlegvideo`s laat ik regelmatig de LinkedIn-website zien. Om die video`s goed te kunnen volgen bekijk je ze het beste op een groot formaat tablet (minimaal 10 inch) of een laptop.

Hoe veel tijd ben ik bezig met de training en het huiswerk?

Alle video`s bij elkaar duren ongeveer 2 uur. Hoeveel tijd je voor de oefeningen en het schrijven van de teksten nodig hebt is heel persoonlijk, maar houd rekening met minimaal 8 uur. Tussendoor zul je je materialen af en toe even wegleggen om er later met een frisse blik naar te kunnen kijken. En natuurlijk moet je ook tijd inplannen voor onze coachingssessies en om mijn feedback op je teksten te verwerken. Als je profiel eenmaal staat kost het je alleen af en toe tijd om aanbevelingen te vragen en die toe te voegen.

Moet ik de training in een vaste volgorde doorlopen?

Niets moet, maar ik heb hem wel bewust in deze volgorde opgebouwd. Je krijgt in één keer toegang de volledige training en kunt dus zelf kijken wat je prettig vindt. Je mag ook gedeeltes overslaan, maar dat raad ik af. Ook al ben je eerder bezig geweest met bijvoorbeeld het bepalen van je ideale klant, hier weer eens scherp naar kijken levert mij elke keer nieuwe inzichten op. Wat mij betreft dus de moeite waard om dit regelmatig te herhalen. 

Hoe zit het met je tevredenheidsgarantie?

Is de training inhoudelijk niet wat jij ervan verwachtte? Meld je dan binnen een week en je krijgt je volledige aankoopbedrag terug. Je hebt dan vast nog niet de hele training gedaan, maar na het doornemen van een paar modules voel je wel of het bij je past of niet. Ik ga je niet aan een kruisverhoor onderwerpen, maar hoor wel graag van je waar de mismatch zit en of ik misschien iets kan doen waardoor je de training alsnog wilt vervolgen. Bel of mail me en ik neem contact met je op.

Hoe plan ik mijn coachingsessies in?

Dit volgt z.s.m. Ik kijk momenteel naar technische oplossingen.

Waarom zou ik kiezen voor een online training?

Online leren is flexibel leren. Je kunt het doen waar en wanneer je wilt. Het enige dat je nodig hebt is een laptop (of groot formaat tablet) en een internetverbinding. Je gaat ermee aan de slag op het moment dat het jou past. Verder kun je de training volgen op je eigen tempo. Je zou hem in een week kunnen afronden, maar je mag er ook gerust een jaar over doen. En het scheelt je reizen. Wil of kun je niet reizen? Dan is deze online training een alternatief voor live trainen bij mij in Nunspeet.

Of je kiest voor de hybride variant (Online & Live) waarbij je de training online volgt, maar we daarna in een live 1-op-1-sessie bij mij op kantoor samen jouw LinkedIn-profiel perfectioneren.

Liever eerst even overleggen? Plan dan een gesprek in via deze link. Dan bekijken we samen of dit voor jou de best mogelijke oplossing is.