6: LinkedIn-Content-Schrijf-sessie – Link Je Klant

LinkedIn-Content-Schrijf-sessie

Leer makkelijk en snel waardevolle content te schrijven die klanten aantrekt

“Ik weet wel dat ik eigenlijk op LinkedIn zou moeten posten, maar wat dan? Wat heb ik nou te vertellen dat anderen niet al honderden keren hebben geplaatst?”

“Ik wil wel posten op LinkedIn, maar mijn connecties niet lastig vallen. En omdat ik nu niet goed weet wat en hoe vaak ik moet posten, plaats ik uiteindelijk maar niks.”

“Ik weet dat berichten op LinkedIn posten mij als ondernemer beter zichtbaar maakt, maar ik zie zo op tegen het schrijven ervan… Omdat ik niet goed weet waarover ik kan schrijven en hoe ik het zo insteek dat het interessant is voor mijn potentiële klanten, blijf ik het maar voor me uitschuiven.”
Berichten op LinkedIn zorgen er letterlijk voor dat jij met je bedrijf zichtbaarder wordt.

Door regelmatig content te posten:

 • Weet jouw netwerk precies wat je doet, zodat ze kunnen inhuren of aanbevelen aan hun netwerk (trust me, je overschat hoe helder je connecties hebben wat jij precies te bieden hebt enorm).
 • Ziet jouw netwerk jou als dé expert op jouw vakgebied. Je laat tenslotte met je slimme content continu zien dat je er verstand van hebt.
 • Ben je top-of-mind zodat, als jouw expertise nodig is, jij gebeld wordt in plaats van je concullega.

Mario Pellegrom

Trainer

"De aanleiding om mee te doen aan de LinkedIn-Content-Schrijfsessie was om mijn schrijfvaardigheid verder te vergroten. LinkedIn is voor mij als ondernemer een belangrijk medium en extra kennis is dan nooit gek.


De schrijfsessie wordt door Amanda op een manier gebracht die voor een ieder te begrijpen valt en er ook ruimte is voor het individu. De rust die Amanda daarbij uitstraalt zorgt ervoor dat je als deelnemer zelf ook rustiger wordt en écht de tijd neemt om met 'schrijven' bezig te zijn. Bewustwording tijdens het schijven is wat het mij in ieder geval heeft opgeleverd."

Deze sessie gaat jou echt verder helpen als jij

 • Meer klanten wilt/ nodig hebt.
 • Klanten wilt aantrekken met behulp van LinkedIn-content.
 • Wel wilt verkopen, maar niet wilt leuren.
 • Zelf wilt leren om je ideale klant te raken met sterke online teksten.
 • Je zo potentiële klanten wilt inspireren om met jou in gesprek te gaan.

Ook als je jezelf op dit moment geen (goede) schrijver vindt of denkt dat LinkedIn supertechnisch is. Want dat ga je allemaal leren, en op een manier die bij jou past!

Wist je dat kopers gemiddeld 5-12 keer iets van je moeten zien of horen voordat ze met je in zee gaan?

We gaan aan de slag met

 • Waar jouw ideale klant mee worstelt en hoe je die aanspreekt zodat hij of zij de actie onderneemt die jij wil dat hij onderneemt.
 • Hoe je waardevolle en prettig leesbare online teksten schrijft, zodat je berichten ook gelezen worden.
 • Het formuleren van voor jouw ideale klant waardevolle berichten die je op LinkedIn, maar ook in de rest van je marketing kunt gebruiken om klanten mee aan te trekken.
 • Oefenen, oefenen, oefenen. Je brengt het geleerde tijdens de sessie meteen in de praktijk.
 • Je krijgt van mij én de groep (maximaal 4 deelnemers) persoonlijk feedback op jouw schrijfresultaten, zodat je aan het eind van de rit supersterke teksten hebt waar jouw klant op ‘aan’ gaat.

Nanda Otten-Duvekot

Imago Consultant

“Tijdens de sessie is er tijd om gelijk concreet aan de slag te gaan, zodat je na de sessie een aantal artikelen klaar hebt staan, die je op je eigen tijdstip kunt posten. Toen ik de eerste post had geplaatst kreeg ik positieve feedback vanuit mijn netwerk. De inhoud van de content wordt gewaardeerd. Dat moedigt aan om door te gaan. Sterker nog: ik bereid de posts nu met plezier voor, terwijl ik het voorheen ervoer als een blok aan mijn been, iets wat ook nog moet gebeuren. Wat me veel energie kostte en wat ik steeds voor me uitschoof om te doen. Mijn zichtbaarheid is vergroot en dat was één van mijn doelen met LinkedIn. Het is de investering in geld en tijd meer dan waard. Amanda heeft de gave om je op een eenvoudige, praktische manier met een hier en daar humor erdoor heen geweven tot daadkracht aan te zetten."

Dit is wat je concreet uit deze sessie gaat halen

 • Je krijgt inzicht in wie jouw ideale klant is en wat hen beweegt, zodat je jezelf voor hen goed vindbaar kunt maken en weet hoe je ze kunt aanspreken.
 • Je kunt hun overtuigingen en bezwaren omzetten in wervende teksten voor jouw dienst of product, waarmee je hen écht raakt en ze in actie komen.
 • Je leert sterke en overtuigende teksten te schrijven, waardoor de drempel voor potentiële klanten om jou te benaderen lager wordt.
 • Je kunt die kennis en vaardigheid ook inzetten voor bijvoorbeeld je website en andere marketing-materialen, waardoor al je marketinguitingen elkaar straks versterken en je eruit springt ten opzichte van je concurrentie.
 • Door de feedback ben je verzekerd van sterke teksten. Met mijn frisse blik en gerichte vragen laat ik je veel verder doordenken dan je in je eentje kunt.

Programma

Vanwege Corona zijn de sessies voorlopig via Zoom. Net zo waardevol, maar veilig vanuit je eigen huis.

Je kunt deelnemen aan een sessie op:
• Maandagochtend 28 september (9.00-12.30 uur) - VOL
• Woensdagochtend 30 september (9.00-12.30 uur) - nog 2 plekken beschikbaar

De sessie kost 97,- exclusief BTW.
Ik heb per datum ruimte voor 4 deelnemers. Vol is vol.

Je aanmelding én betaling loopt uiteraard via beveiligde pagina`s.

Eef Huiser-van der Elst

Loopbaancoach & (team-)trainer

"Een echte aanrader, deze LinkedIn content schrijfsessie! Ik heb maandagochtend deze schrijfsessie gedaan, en direct feedback van Amanda gekregen op m'n eerste concept, waardoor ik 'm nog weer kon aanpassen. Thuis kreeg ik het niet voor elkaar om rustig te schrijven, en had echt even een moment nodig waarin de knop omging om wél een tijd lang bezig te zijn met schrijven. Steeds ongeveer een half uur schrijven, bespreken, tekst aanpassen en de volgende tekst schrijven. Vandaag heb ik het artikel in concept klaar en uiterlijk morgenochtend post ik het artikel op LinkedIn. Ook heb ik inmiddels op aanraden van Amanda een schema gemaakt voor de komende maanden met ideeën voor updates en artikelen. Bedankt, Amanda!"

Meedoen aan een LinkedIn-Content-Schrijf-sessie is investeren in je bedrijf. Dit bedrag is daardoor aftrekbaar voor de belasting, maar wat het je oplevert is nog veel belangrijker:

 • Je krijgt makkelijker klanten
 • Je krijgt klanten zonder te hoeven leuren met jezelf of je dienst
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen
 • Je gaat een beter salaris verdienen

Liever eerst even overleggen? Plan dan een gesprek in via deze link. Dan bekijken we samen of dit voor jou de best mogelijke oplossing is.

Hugo Roest

Finance Specialist/Controller

"Amanda heeft mij tijdens mijn LinkedIn Content Schrijfsessie een aantal dingen geleerd over het schrijven op LinkedIn. Al eerder had ik met haar kennis gemaakt en ik ben altijd zeer gecharmeerd van haar positieve kijk, haar kordate aanpak, doeltreffende eenvoud plus de ontzettend leuke en fijne persoon die zij is. In korte tijd zet ze je op de rails, geeft je een duwtje en daar ga je.."

Mariette van Hees

Tuinspecialist/ eigenaar Buitenplaats de Heeserhof

"Amanda's eerste LinkedIn-content-schrijfsessie was een daverend succes. Je start met alle feiten op een rij. De basis is dan helder en van daaruit ga je aan de slag. Amanda heeft een hoog inlevingsvermogen en helpt je op jouw niveau stappen te zetten. Voor mij ben je echt een inspirerende trainer."