Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

NIET leuren. WEL verkopen. Met

én een slimme strategie!

Je kent LinkedIn. En je kunt al ondernemen. Waarom krijg je die twee samen dan niet gecombineerd en blijft LinkedIn een struikelblok? Je wilt er wel wat mee, maar je ziet zelf de kansen niet zo en je wilt zeker niet hetzelfde doen als al die anderen die op LinkedIn lopen te leuren?

Als je er zo over denkt, kan ik je helpen. Ik ben LinkedIn-coach. Al mijn trajecten zijn 1-op-1. Omdat ik dat leuker vind en omdat het véél efficiënter is. We werken samen naar een resultaat dat we vooraf bepalen.

En ik help je actief en live, bijvoorbeeld met je profiel, je teksten en het vinden van je doelgroep… maar ik heb ook tools om je online te ondersteunen en een deel van de coaching doen we via Zoom. Klinkt dat goed? Het gaat er vooral om dat het wérkt.

Kijk even wat jou het meest aanspreekt:

Werk aan je profiel

Leer in een 1-op-1 hybride traject met mij je persoonlijke LinkedIn-profiel zo opbouwen dat jouw ideale klant, opdrachtgever of compagnon zich direct geroepen voelt om contact met je te leggen… dan werkt LinkedIn namelijk wél!

Strategisch actief worden

Samen zes maanden werken aan gericht en proactief klanten aantrekken, nadat ze daar samen in een halve dag sparren de basis voor leggen. Succes verzekerd en nog mooier: zo wordt LinkedIn tóch leuk!

De deal sluiten

Een jaar lang samen 1-op-1 jouw potentiële klanten in beeld brengen, benaderen, waarde geven en ja, ook dat gesprek voeren om vervolgens je deal te kunnen sluiten omdat jullie die beiden willen? De perfecte combinatie van LinkedIn-marketing & verkooptraining.

Kort 1-op-1 aan de slag

In een korte 1-op-1-sessie help ik je op weg door jouw concrete vraag te beantwoorden of samen te sparren over een situatie waar je tegen aan loopt. Je ontvangt altijd een opname die je later dus rustig terug kunt kijken. Ook fijn als kennismaking.

Dit zeggen mijn klanten over onze samenwerking

"De online profieltraining van Amanda is echt heel uitgebreid! Je leert over de techniek van LinkedIn,maar je leert ook (opnieuw) duidelijk kijken naar de boodschap die je zelf wilt overbrengen, de wensen van je klant, en zorgen dat je inhoud echt bijdraagt aan het verkopen van je bedrijf. Amanda blijft niet aan de vlakte maar denkt echt concreet mee over wat jouw klant nodig heeft om voor je te kunnen kiezen."

"De schrijfsessie met vier ondernemers tegelijk wordt door Amanda op een manier gebracht die voor een ieder te begrijpen valt en waarin volop ruimte is voor het individu. De rust die Amanda daarbij uitstraalt gaf mij écht de tijd om met 'schrijven' bezig te zijn. Bewustwording tijdens het schijven is wat het mij in ieder geval heeft opgeleverd."

"Ik wilde LinkedIn graag actiever inzetten voor mijn bedrijf, maar wist niet goed hoe ik dat moest aanpakken. Ik kreeg Amanda via via aanbevolen. Er wordt best veel aangeboden op dit gebied, maar Amanda gekozen is prettig in gesprek, luistert goed naar wat jouw wens is en denkt actief mee. We zijn samen aan het werk gegaan, waarin zowel aandacht was voor het maken van een plan, de tips en trucs, als voor het samen schrijven van teksten."

Op de pagina 'Tevreden klanten' lees je nog meer verhalen.

Weet je nog niet welke insteek het beste bij jou past? Doe dan de LinkedIn-test!

Doe de test

Ik ben Amanda

en ik ben jouw persoonlijke LinkedIn-trainer & -coach.

Ik ga je laten zien hoe je met LinkedIn klanten aantrekt zonder met jezelf te hoeven leuren.

Je hoeft er niet voor door hoepels te springen of andere dingen te doen die niet OK voelen. Ik leer je juist hoe je aan klanten komt op een manier die bij jou past en die goed voelt.

Maar kunnen wij goed door één deur?

Bijna al mijn trajecten zijn 1-op-1. Hierdoor zet je in korte tijd, grote stappen en kan ik doen waar ik goed in ben: jou voorzien van gerichte input voor specifiek jouw klant, jouw bedrijf en dus jouw resultaat. Dat is het leukste voor ons allebei.

Na elke live-sessie hebben we een dus aantal keren contact. Via Zoom of gewoon even bij mij op kantoor de dingen weer scherp zetten. Ik help je je onzekerheid, perfectionisme of bescheidenheid te overwinnen en ook echt aan de slag te gaan. Bovendien weten we zo beiden dat je al onze plannen ook doorzet in de praktijk, zodat je de groeislag realiseert waarvoor je bij mij kwam.

Stáát je strategie en wil je vervolgens LinkedIn-adverteren? Dan is dat ook een optie. Of wil je eerst even flink wat content schrijven om zichtbaarder te worden? Dat is de enige dienst die ik wel voor groepen draai: een halve dag schrijven met vier ondernemers voor slechts € 97,-. Is ook een mooie manier om met mij kennis te maken!

Zeg jij het maar!

Voor zakelijke dienstverleners is LinkedIn goud waard, maar alleen als je er ook echt iets mee doet. Wil jij dat? Dan is een kennismaking met mij je volgende stap. Bel me op 06-50217686, dan kijk ik even met je mee naar jouw bedrijf en jouw profiel en krijg je gelijk mijn eerlijke - en ongezouten - mening. Doorpakken heet dat, en daar hou ik wel van.

Liever even plannen?

Wil je door mij gebeld worden? Geef je telefoonnummer dan hieronder door en ik bel je z.s.m!

Je krijgt bij mij altijd:

1-op-1 en door mij persoonlijke coaching

Focus op jouw ideale klant

Focus op niet leuren

Oog voor wat bij jou past

Stap voor stap

Simpele uitleg

Adres

Link Je Klant

Industrieweg 47 (pand Inclusief Groep; ruimte 1.07)

8071 CS Nunspeet