Gratis – Link Je Klant

NIET leuren. 
WEL verkopen.
MET LinkedIn.

  

Ik snap helemaal dat je, voordat je investeert in één van mijn trainingen, eerst wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Trainingen werken tenslotte het beste als je een klik hebt met elkaar.

Daarom heb ik een aantal gratis kennismakingsproducten ontwikkeld:

Met de gratis video-training kun je alvast aan de slag met je LinkedIn-profiel. In 5 video`s leer ik je de grondbeginselen van een ijzersterk ondernemersprofiel.

Wil je liever sparren over je strategie? Plan dan een kosteloos LinkedIn strategiegesprek via Zoom in. Ik adviseer je dan een half uur over hoe jij LinkedIn kunt inzetten voor jouw bedrijf.

  CHALLENGE: Leer met gemak Knallende LinkedIn-Content schrijven!

maandag 22 t/m vrijdag 26 juli

Deze challenge is superwaardevol voor jou als je:
Stiekem wel weet dat het plaatsen van berichten heel belangrijk is voor het opbouwen van je expertstatus en je dus klanten oplevert, maar het toch niet of nauwelijks doet omdat: 
>>> Je het ontzettend moeilijk vindt om onderwerpen voor je berichten of blogs te bedenken ("daar hebben al zoveel mensen over geschreven…").
>>> Je een drempel voelt om te beginnen omdat je niet weet hoe je een bericht schrijft dat mensen graag lezen.
>>> Je niet weet hoe je een bericht schrijft waar jouw doelgroep op reageert.

  CADEAU 1: Videoserie 'Pakkend ondernemersprofiel op LinkedIn'

Doe mee aan mijn
GRATIS
mini videoserie
'Vijf tips voor een PAKKEND ondernemersprofiel op LinkedIn'

In vijf dagen leer ik je een profiel te maken dat beter vindbaar is voor potentiële klanten en dat jou een perfecte eerste indruk laat maken. Doe mee! Al ruim 200 anderen gingen je voor!

  CADEAU 2: GRATIS Zoom-LinkedIn strategiegesprek 

Plan een GRATIS LinkedIn strategiegesprek met mij in!

Plan hieronder zelf je afspraak in. 
Tijdens dit Zoom-gesprek van 30 minuten sparren we over waar je nu staat en waar je voor jouw bedrijf de meeste winst kunt pakken met LinkedIn. 

Heb je vragen over de videoserie of over het Zoom-adviesgesprek? Mail me dan gerust op amanda@linkjeklant.nl.

Al deze cadeaus zijn geheel vrijblijvend. Na afloop vraag ik je of ik je mag toevoegen mijn mailinglijst. Ik stuur je dan regelmatig mijn blogs. Wil je die niet meer ontvangen? Je kunt je onderaan de e-mail altijd uitschrijven of stuur me even een berichtje op amanda@linkjeklant.nl. Vermeld dan wel even het e-mailadres waarmee je je aangemeld had.

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!

Wat kun je verwachten? Ik stuur je elke 2 weken mijn laatste blog. Daarnaast zal ik je heel af en toe een aanbod doen, maar dat gebeurt echt maximaal 2 keer per jaar (en vaak vergeet ik het gewoon).

__CONFIG_optin__{"optin":0,"color":"orange","size":"medium","text":"Subscribe Now","layout":"horizontal"}__CONFIG_optin__


22 t/m 26 juli GRATIS CHALLENGE:
leer met gemak Knallende LinkedIn-Content schrijven