Gratis – Link Je Klant

NIET leuren. WEL verkopen. Met 

Ik snap helemaal dat je, voordat je investeert in één van mijn trainingen, eerst wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Trainingen werken tenslotte het beste als je een klik hebt met elkaar.

Daarom heb ik een aantal gratis kennismakingsproducten ontwikkeld. Die vind je hieronder.

Knallende LinkedIn-Content-challenge

Ben je al tig keer ‘gaan zitten’ om waardevolle berichten voor je ideale klant te schrijven, maar zit je alleen maar naar een knipperende cursor te staren? Is één van je zakelijke goede voornemens om meer te gaan doen met content, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Doe dan van maandag 27 t/m vrijdag 31 januari mee aan mijn ‘Knallende LinkedIn-Content-challenge’! 

In 5 dagen leer je:
• Wat jouw ideale klant interessant vindt om te lezen
• Op welke teksten jouw ideale klant actie onderneemt
• Hoe je je berichten insteekt zodat je een zo groot mogelijk bereik krijgt

Je enige investering is de tijd die je erin stopt en die verdien je meteen weer terug in de vorm van onderwerpen voor berichten, schrijftips en ideeën voor berichten voor minstens een maand. Daag jij jezelf uit om hier stappen in te zetten? Meld je aan via de button!

  CADEAU 1: Mini-training 'Pakkend ondernemersprofiel op LinkedIn'

Doe mee aan mijn
GRATIS
mini-training
'In 5 lessen een PAKKEND ondernemersprofiel op LinkedIn'

In vijf lessen leer ik je een profiel te maken dat beter vindbaar is voor potentiële klanten en dat jou een perfecte eerste indruk laat maken. Doe mee! Al ruim 200 anderen gingen je voor! 
PS ik zet je daarna niet automatisch op mijn mailinglijst :-)

  CADEAU 2: GRATIS Zoom-LinkedIn strategiegesprek 

Plan een GRATIS LinkedIn strategiegesprek met mij in!

Plan hieronder zelf je afspraak in. 
Tijdens dit Zoom-gesprek van 30 minuten sparren we over waar je nu staat en waar je voor jouw bedrijf de meeste winst kunt pakken met LinkedIn. 

Heb je vragen over de videoserie of over het Zoom-adviesgesprek? Mail me dan gerust op amanda@linkjeklant.nl.

Al deze cadeaus zijn geheel vrijblijvend. Na afloop vraag ik je of ik je mag toevoegen mijn mailinglijst. Ik stuur je dan regelmatig mijn blogs. Wil je die niet meer ontvangen? Je kunt je onderaan de e-mail altijd uitschrijven of stuur me even een berichtje op amanda@linkjeklant.nl. Vermeld dan wel even het e-mailadres waarmee je je aangemeld had.

Meld je aan voor mijn mailinglijst en mis nooit meer een blog!

Wat kun je verwachten? Ik stuur je elke 2 weken mijn laatste blog. Daarnaast zal ik je heel af en toe een aanbod doen, maar dat gebeurt echt maximaal 2 keer per jaar (en vaak vergeet ik het gewoon).