Gratis – Link Je Klant

NIET leuren. WEL verkopen. Met 

Ik snap helemaal dat je, voordat je investeert in één van mijn trainingen, eerst wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Je haalt tenslotte het meest uit een samenwerking als je een klik hebt met elkaar.

Daarom heb ik een aantal gratis kennismakingsproducten ontwikkeld. Die vind je hieronder.

Live Online Training

Elke maand geef ik een serie gratis live online trainingen waarin je met mij kennis kunt maken en tegelijkertijd leert hoe je zelf al de eerste stappen op het gebied van het thema van die maand kunt zetten.

Benieuwd waar we deze maand mee aan de slag gaan? Check dan mijn aanmeldpagina via de button hieronder. 

Mini-training 'Pakkend ondernemersprofiel'

In vijf lessen leer ik je een profiel te maken dat beter vindbaar is voor potentiële klanten en dat jou een perfecte eerste indruk laat maken. Doe mee! Al ruim 200 anderen gingen je voor! 
PS ik zet je daarna niet automatisch op mijn mailinglijst :-)

Strategiegesprek van 30 minuten

In 30 minuten bepalen we waar je nu staat en wat je doet en waar voor jou de grootste winst zit. Natuurlijk krijg je meteen concrete tips om mee aan de slag te gaan!

Plan via de link direct je afspraak in: https://bookme.name/linkjeklant/linkedin-strategiegesprek

Heb je vragen over de videoserie of over het Zoom-adviesgesprek? Mail me dan gerust op amanda@linkjeklant.nl.

Al deze cadeaus zijn geheel vrijblijvend. Na afloop vraag ik je of ik je mag toevoegen mijn mailinglijst. Ik stuur je dan regelmatig mijn blogs. Wil je die niet meer ontvangen? Je kunt je onderaan de e-mail altijd uitschrijven of stuur me even een berichtje op amanda@linkjeklant.nl. Vermeld dan wel even het e-mailadres waarmee je je aangemeld had.