Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Gratis Online masterclass ‘In 5 stappen Met LinkedIn Klanten Aantrekken Zonder Leuren’

Je bedrijf loopt wel oké, maar niet zo goed als je had gehoopt.

Klanten kloppen wel aan, maar in niet zo`n grote getale als je van tevoren had bedacht.

Je omzet komt steeds een beetje meer in de richting van je doel, maar niet zo snel als je graag wilt.

En je salaris… als je heel eerlijk bent had je voor het geld beter bij je baas kunnen blijven.

Amanda Hendriks - gratis online masterclass LinkedIn
 • Ondernemen valt nog niet mee. Het werken met je klanten is heerlijk, daar krijg je bakken met energie van. Maar die energie vliegt ook met bakken tegelijk het raam weer uit als je aan de slag moet met je marketing. En aan de slag moet je, dat snap je best. Want je verdient nog niet wat je eerder in loondienst kreeg. En stopt er waarschijnlijk heel wat meer uren in.

  Nu kun je 2 dingen doen: je gooit het bijltje erbij neer en gaat weer solliciteren. Of je gaat aan de slag met beter worden in die ondernemersvaardigheden. Want dat kun je leren. Waardoor het makkelijker wordt. Waardoor het leuker wordt. Waardoor het niet zoveel energie meer kost. Waardoor je meer resultaat haalt.

  Als jouw klanten op LinkedIn zitten, dan is dit dé plek om te beginnen. Op dinsdag 16 mei om 10.00 uur houd ik een online masterclass van ongeveer 1,5 uur waarin ik je meeneem in de 5 stappen die jij moet zetten om met LinkedIn de allerleukste klanten aan te trekken zonder dat je met jezelf hoeft te leuren.


  Dus wil jij een stap zetten met je bedrijf? Meer en leukere klanten aantrekken? Ontdekken wat je daarvoor moet doen? Schrijf je dan nu in en ik reserveer een plek voor je.

  Jouw e-mailadres *

  Je voornaam *

  Omdat ik er graag een interactieve masterclass van maak is het maximale aantal deelnemers 25. Wacht dus vooral niet te lang met aanmelden, want vol = vol.

  Ik ben Amanda

  en ik ben jouw persoonlijke LinkedIn-trainer & -coach.

  Ik ga je laten zien hoe je met LinkedIn klanten aantrekt zonder met jezelf te hoeven leuren.

  Je hoeft er niet voor door hoepels te springen of andere dingen te doen die niet OK voelen. Ik leer je juist hoe je aan klanten komt op een manier die bij jou past en die goed voelt.

  Ik ben Amanda Hendriks