Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Gratis Online masterclass
‘In 1,5 uur jouw strategie om meer klanten aan te trekken met LinkedIn’

Je bedrijf loopt wel oké, maar niet zo goed als je had gehoopt.

Klanten kloppen wel aan, maar in niet zo`n grote getale als je van tevoren had bedacht.

Je omzet komt steeds een beetje meer in de richting van je doel, maar niet zo snel als je graag wilt.

En je salaris… als je heel eerlijk bent had je voor het geld beter bij je baas kunnen blijven.

Maak zakelijk persoonlijk
Wat moet je doen voor duurzaam resultaat
Bomvol voorbeelden voor allerlei situaties
 • Ondernemen valt nog niet mee. Het werken met je klanten is heerlijk, daar krijg je bakken met energie van. Maar die energie vliegt ook met bakken tegelijk het raam weer uit als je aan de slag moet met je marketing. En aan de slag moet je, dat snap je best. Want je verdient nog niet wat je eerder in loondienst kreeg. En stopt er waarschijnlijk heel wat meer uren in.

  Nu kun je 2 dingen doen: je gooit het bijltje erbij neer en gaat weer solliciteren. Of je gaat aan de slag met beter worden in die ondernemersvaardigheden. Want dat kun je leren. Waardoor het makkelijker wordt. Waardoor het leuker wordt. Waardoor het niet zoveel energie meer kost. Waardoor je meer resultaat haalt.

  Als jouw klanten op LinkedIn zitten, dan is deze online masterclass dé plek om te beginnen!

  Gratis online masterclass

  Op dinsdag 19 september om 10.00 uur houd ik een online masterclass van ongeveer 1,5 uur waarin ik je meeneem in de stappen die jij moet zetten om met LinkedIn de allerleukste klanten aan te trekken zonder dat je met jezelf hoeft te leuren.

  We leggen samen een stevige fundering voor jouw LinkedIn-marketing, gaan doelen stellen én ik geef je allerlei voorbeelden van acties die je op LinkedIn kunt zetten om die doelen te bereiken. Het resultaat: jouw eigen strategie om met LinkedIn meer klanten aan te trekken.

  We gaan het concreet hebben over

 • Wie je ideale klant is

 • Een onweerstaanbaar aanbod creëren

 • Waarin jij je onderscheid als ondernemer

 • Doelen stellen voor je bedrijf en die vertalen naar je LinkedIn-marketing

 • Wat moet je op LinkedIn doen om die doelen te halen en te blijven halen

 • Bereid je voor op een sessie die bol staat van de inzichten. Na afloop heb je een knettergoede basis om je eigen LinkedIn-strategie uit te denken. Een strategie die je helpt om in contact te komen met leads. Een strategie vol bewezen methodes om je zichtbaarder maken, je bereik te vergoten en een waardevol netwerk op te kunnen bouwen. Een strategie die je bedrijf naar een volgend niveau brengt. Hoe klinkt dat?

  Jouw e-mailadres *

  Je voornaam *

  Ja maar...

  Als je nu denkt; "Ja maar... Ik weet al wie mijn ideale klant is, ik heb al een aanbod en ik heb al doelen gesteld. Kunnen we het niet alleen over LinkedIn hebben?" Nee, dat kan dus niet. Want dit is de fundering waarop je je marketing bouwt en die je dus nodig hebt.

  En ik weet zeker dat, ook al ben je al aan de slag geweest met die eerste 4 punten (misschien zelfs wel met een coach), je in mijn masterclass mooie nieuwe inzichten krijgt waar je jouw fundering dus mee verstevigt.
  Dus meld je, ook dan, gewoon aan. (want natuurlijk gaan we het ook over LinkedIn hebben)

  En waarom zo`n lange masterclass? Kan het niet in een klein uurtje? Nee, ik ga echt voor 1,5 uur omdat ik je een goede basis wil geven voor je LinkedIn-marketing. En daarvoor hebben we tijd nodig. Natuurlijk kan ik je in 45 minuten allerlei tips geven, maar dan blijf je ad hoc je LinkedIn-marketing doen en dat is nu net wat je niet meer wilt. Want dat kost je veel moeite en levert je te weinig op. En daar ben je klaar mee, toch?

  Ben je op zoek naar een manier om snel rijk te worden? Dan ben je aan het verkeerde adres. Ik beloof je geen gouden bergen en wat ik je leer kost tijd en moeite (maar waarschijnlijk niet zoveel als je denkt). Maar het levert je een duurzaam resultaat en je trekt klanten aan op een manier die bij jou past. Ik zal je nooit dwingen iets te doen wat voor jou niet ok voelt. De combinatie van acties die bij jou passen en het halen van resultaat is waar ik voor ga.

  Dus wil jij een stap zetten met je bedrijf?
  Meer en leukere klanten aantrekken?
  Ontdekken wat je daarvoor moet doen?

  Schrijf je dan nu hierboven in en ik reserveer een plek voor je.

  Omdat ik er graag een interactieve masterclass van maak is het maximale aantal deelnemers 25. Wacht dus vooral niet te lang met aanmelden, want vol = vol.

  PS ik doe in de masterclass een aanbieding om aan te sluiten bij een superleerzame live sessie op vrijdagochtend 29 september. Daaraan meedoen is uiteraard niet verplicht, maar houd die ochtend vast vrij zodat je wel kan als je wilt ;-).

  Dit is wat deelnemers over mijn masterclasses zeggen

  "Superpresentatie en wat een energieke manier van praten heb je...fijne stem. Leuk mens en professioneel..thnx Amanda"

  "Helder, duidelijk, to the point, eerlijk. Op een prettige manier gepresenteerd!"

  "Inhoudelijk superpraktisch, voorbeelden geven direct inzicht."

  "Goed te volgen, duidelijke taal, prettig gepresenteerd."

  "Fijne structuur en bijpassende beelden en tekst. Ik kon het volgen en voor mij gaat veel te snel."

  "Duidelijke heldere presentatie in een taal die iedereen begrijpt"

  Ik ben Amanda

  en ik ben jouw persoonlijke LinkedIn-trainer & -coach.

  Ik ga je laten zien hoe je met LinkedIn klanten aantrekt zonder met jezelf te hoeven leuren.

  Je hoeft er niet voor door hoepels te springen of andere dingen te doen die niet OK voelen. Ik leer je juist hoe je aan klanten komt op een manier die bij jou past en die goed voelt.

  Ik ben Amanda Hendriks