Inspiratie-event: 5 jaar aan ondernemerslessen in 1 dag – Link Je Klant

Inspiratie-event: 5 jaar aan ondernemerslessen in 1 dag

Voor (startende) zzp-ers die succesvol willen leren ondernemen

BREAKING NEWS!!!
WE HEBBEN EEN ANDERE ZAAL WAARDOOR ER 10 EXTRA PLEKKEN (dit zijn er nog maar 6!) BESCHIKBAAR ZIJN. HEB JE NOG GEEN TICKET? GRIJP DAN NU JE KANS!

Donderdag 17 september
9.00-16.00 uur
MFA Veluvine, Nunspeet
Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen, vol=vol

Haal jij nog niet alles uit je bedrijf wat erin zit? Wil je meer klanten, beter passende klanten, meer omzet?

Wil je een dag gefocust én ongestoord aan je bedrijf werken? Me-time waarin je goed kunt reflecteren op je bedrijf? Zodat je eindelijk ook acties aan je ideeën verbindt? En ze resultaat (lees geld) gaan opleveren?

Wil je kennis én ideeën opdoen waar je je bedrijf verder mee brengt? Inzichten in hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien? Hoe je jouw ideale klant vindt, aantrekt en zover krijgt dat ze met je samen wil werken? Zonder het gevoel te hebben dat je zit te drammen of moet leuren?

Wil je profiteren van de kennis van ervaren onderneemsters? Die die lessen op de harde manier hebben geleerd? Wil jij hun inzichten zo in je schoot geworpen krijgen zodat jij die valkuilen kunt overslaan?

Kom dan naar mijn inspiratie-event, want dan leer je in 1 dag:

 • Wie jouw ideale klant is en waarom dit helder hebben je zoveel oplevert
 • Hoe je jouw ideale klant met behulp van LinkedIn supermakkelijk vindt en kunt bereiken
 • Hoe je dat lastige eerste contact legt zonder je opdringerig te voelen
 • Hoe je (ook weer zonder je op te dringen) naar een persoonlijk (verkoop-)gesprek toe werkt
 • Hoe je dat verkoopgesprek zo aanpakt dat je niet hoeft te leuren en toch met een nieuwe klant naar huis gaat
 • Hoe je ervoor zorgt dat je ook die minder leuke (maar letterlijk broodnodige) klussen van je ondernemerschap oppakt waardoor je bedrijf eindelijk echt geld gaat opleveren, je er je gezin mee kunt onderhouden,  je makkelijk een goede balans tussen werk en privé creëert etc. Maar je er bovenal trots op kunt zijn!

Dit gaan we doen:

 • Je luistert centraal naar 4 inspiratiesessies met elk hun eigen thema
 • Door de verhalen van de spreeksters hoor je meteen hoe het in de praktijk werkt
 • We doen tussendoor oefeningen waarin je de opgedane lessen meteen vertaalt naar jouw bedrijf
 • Tijdens de pauzes kun je je ideeën meteen toetsen aan je mede-deelnemers (waardoor je thuis meteen aan de slag kunt want je hoeft niet meer te testen)

Sprekers

Ik verzorg deze dag samen met 2 supermooie en inspirerende vrouwen waarvan ik weet dat ze jullie een enorm waardevol verhaal te vertellen hebben. Hieronder lees je meer over ons:

Amanda Hendriks
Toen ik 5 jaar geleden voor mezelf begon deed ik dat, zoals sommige mensen dat zo mooi zeggen: 'compleet ongehinderd door enige voorkennis' :-). Helemaal niet erg, iedereen heeft tenslotte zijn eigen pad, maar ik had het mezelf wel makkelijker kunnen maken… Gelukkig ben ik erg leergierig en heb ik de afgelopen jaren heel veel kennis opgedaan en ondernemersvaardigheden geoefend. En die wil ik nu graag met jou delen. Zodat jij dat pad misschien wat sneller kunt doorlopen.

Tijdens het event gaan we aan de slag met een aantal van mijn stokpaardjes, namelijk je ideale klant en hoe je daar een onweerstaanbaar aanbod voor ontwikkelt, maar natuurlijk ook LinkedIn. Je krijgt legio ideeën hoe je LinkedIn kunt gebruiken om aan klanten te komen. Maar dan wel zonder met jezelf of je bedrijf te hoeven leuren. Want hoewel ik mezelf heb leren verkopen is leuren nog steeds iets waar ik een enorme hekel aan heb. En het hoeft ook niet! Er zijn tig manieren om aan klanten te komen zonder jezelf op te dringen, vooral met behulp van LinkedIn. In mijn inspiratiesessie deel ik die graag met je. 

Jolanda Wicherson
Jolanda Wicherson is in 2014 gestart als ondernemerscoach. In 2015 won zij de prestigieuze ‘Zakenvrouw van Flevoland’-award. Je kunt haar onder andere kennen van het Acquisitiebord en het spel ‘in 8 stappen zakelijk vrienden maken’. In 2017 bracht zij haar eerste boek uit: ‘Geef je bedrijf een kickstart’. Dit boek geeft startende ondernemers tips om de eerste vijf jaar door te komen: over keuzes maken, obstakels, waar voldoet een goede website aan, social media, online marketing etc. Een waardevol boek voor iedereen die nog zoekende is of niet tevreden is over het resultaat van zijn of haar bedrijf.

In haar sessie gaat Jolanda aan de slag met jouw 'ondernemersstand'. Sta jij in de 'wacht-stand'? Ben jij zo’n typische probeerder? Of ben jij absoluut een ondernemer in de 'wil-stand'. Of heb je eigenlijk alles naar je hand gezet en ben je, vanuit de 'ZIJN-stand', toe aan de volgende uitdaging? Kom erachter in welke stand jij staat en wat voor jou de grootste uitdaging is voor succes. Jolanda vertelt je hier, ook vanuit eigen ervaring, alles over.

Amanda Nugteren
Amanda Nugteren is een topvrouw in een mannenwereld. In haar jaren als salesprofessional heeft ze alle vormen van verkoop langs zien komen en daar haar lessen uit getrokken. Vanuit haar achtergrond als coach traint ze salesteams en ondernemers om harde resultaten te behalen met zachte sales.

Amanda leert ons hoe je de deal sluit vanuit verbinding met je klant. Verbindend verkopen draait om wie jouw klant is. Waar worstelt jouw klant mee? En hoe kun jij jouw klant helpen? Wat heb jij van je klant nodig om hem of haar optimaal te helpen? Juist, informatie! Maar welke informatie is belangrijk en hoe kom je daar aan zonder dat het voelt alsof je iemand een kruisverhoor zit af te nemen? Welke vragen stel je tijdens je verkoopgesprek en hoe kleed je die op een niet-opdringerige manier in? Amanda leert je een prettig verkoopgesprek te houden met een samenwerking als resultaat.

Voor wie is deze dag

Ondernemen is keihard werken. Maar ondernemen is ook slim werken. Om je bedrijf op te bouwen zodat je er een prettig (en eerlijk) inkomen uit kunt halen vergt vaardigheden van jou, buiten je eigen vakkennis. Maar veel ondernemers (ik ook!) beginnen voor zichzelf vanuit andere motieven:

 • Meer vrijheid
 • Meer flexibiliteit
 • Meer tijd voor je gezin
 • Je droombaan creëren

Maar alleen met vaardigheden en kennis op je eigen vakgebied kom je er niet. Om als ondernemer te slagen moet je ook marketing- en verkoopvaardigheden hebben. En persoonlijk leiderschap. Want niemand zit je achter de broek om lastige taken uit te voeren.

Ik denk dan ook dat het ondernemerschap niet voor iedereen is. Maar ik weet ook dat heel veel (vooral vrouwelijke) ondernemers zich te snel laten ontmoedigen, want zowel persoonlijk leiderschap als marketing- en verkoopvaardigheden kun je gewoon leren!

Dus...

 • Ben je zakelijk dienstverlener, bijvoorbeeld coach, virtual assistent, ondernemersassistent, schrijver, trainer, consultant etc;
 • Is marketing voor jou een dingetje, waardoor je niet genoeg of de verkeerde klanten aantrekt? En waardoor je niet de omzet draait die je wilt en nodig hebt om goed voor jezelf en je gezin te kunnen zorgen?
 • Kun je best nog wel wat beter worden in je verkoopgesprekken, waardoor je er minder hoeft te voeren voor hetzelfde aantal klussen;
 • Moet je jezelf af en toe een flinke schop onder je kont geven om die minder leuke taken van je ondernemerschap toch op te pakken...

Doe jezelf dan een plezier en bestel nu je ticket voor 17 september. Ik garandeer dat het je een betere ondernemer maakt, waardoor je meer en leukere klanten gaat aantrekken en een gezonder inkomen uit je bedrijf kunt halen. Waardoor je bedrijf voor jou gaat werken in plaats van andersom. En dat willen we toch allemaal?

Waarom je deze lessen van mij zou moeten leren

In de 5 jaar dat ik nu ondernemer ben heb ik een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan en die deel ik graag met je op dit evenement.

Toen ik in februari 2015 begon wist ik helemaal niks van het hebben van een eigen bedrijf. Ik was echt zo blue als een pasgeboren kuiken. Ik had wel mijn vakkennis, maar van ondernemen had ik echt totaal geen kaas gegeten, waardoor de eerste jaren af en toe als een losgeslagen achtbaan voelden. 

Amanda Hendriks

Maar wat is je eigen bedrijf hebben leuk! Ik zou echt niet meer anders willen!

Maar als ik toen al wist wat ik nu weet zou ik al veel eerder een goed lopend bedrijf hebben gehad. En het vooral een stuk makkelijker hebben gemaakt voor mezelf en mijn gezin.

Ik heb de afgelopen jaren (mede dankzij coaching; ook ik kon dit niet alleen) geleerd:
wie mijn ideale klant is, hoe die in elkaar steekt, wat die belangrijk vindt en wat ik kan zeggen om haar te helpen de keuze te maken om met haar pijn aan de slag te gaan.

Ik heb geleerd hoe mijn ideale klant graag geholpen wil worden en dus hoe ik mijn aanbod het beste vorm kon geven.
Ik heb geleerd hoe ik haar online én live kan bereiken en wat ik tegen haar moet zeggen om haar in actie te krijgen.
En hoe ik op een prettige manier naar een persoonlijk gesprek toe werk (voor mijzelf, maar ook voor mijn ideale klant) en dat gesprek vervolgens zo voer dat ze graag met mij aan de slag gaat.
Kortom, de basis van een gezond bedrijf.

Daarom deze dag vol inspiratie en ideeën, mijn beste lessen uit 5 jaar ondernemen in 1 dag! Zodat jij jouw bedrijf een stuk sneller dáár krijgt waar je heen wilt!

Wil jij:

 • Inspiratie krijgen op 3 superbelangrijke onderdelen van je ondernemerschap, namelijk persoonlijk leiderschap, marketing en verkoop?
 • Leren hoe je op een bij jou passende manier meer klanten krijgt (dus zonder te hoeven leuren)?
 • Leren om slimmer aan én in je bedrijf werken (zodat ondernemen een stuk leuker wordt)?
 • Gelijkgestemde ondernemers ontmoeten om mee te sparren (en misschien wel mee samen te gaan werken)?

Maar:

 • Vind je het lastig om die lessen in je eentje op te pakken en wil je graag praktische handvatten?
 • Weet je niet hoe je kunt verkopen zonder jezelf op te dringen, waardoor je kansen laat lopen?
 • Ben je de hele dag heel druk, maar meestal niet met dingen die je klanten en dus geld opleveren?

En ben je hier wel een keer klaar mee?

Kom dan leren en ontmoeten tijdens dit event!

10 Redenen om naar mijn event te komen: 

 1. Je kunt er op een prettige manier netwerken. Je breidt makkelijk je netwerk uit met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Misschien niet je ideale klant, maar wel mensen die je kunnen steunen en met je willen sparren. En wie weet leer je er wel potentiële klanten kennen.
 2. Je raakt geïnspireerd. Alleen al omdat je op een andere locatie bent, raken je hersens geprikkeld en krijg je sneller nieuwe ideeën. Als je dat combineert met interessante sprekers die verhalen vertellen die aansluiten bij jouw bedrijf, ga je gegarandeerd naar huis met een waslijst aan ideeën om mee aan de slag te gaan. 
 3. Je denkt een dag gefocust na over hoe je nu je bedrijf runt en hoe dat anders zou kunnen. Op kantoor lukt dat zelden, want dan heb je al een enorme to-do-lijst, gaat de telefoon steeds, krijg je continu mails en is de dag om voor je ‘ik wilde vandaag eigenlijk aan mijn bedrijf werken’ kunt zeggen.
 4. Je bent een dag niet alleen op jezelf aangewezen. Het leven als ZZP-er kan soms best eenzaam zijn. Je gezin, familie of vrienden snappen niet altijd welke vragen, frustraties en spanningen je als ondernemer kunt hebben. Tijdens mijn event maak je snel en makkelijk nieuwe ondernemersvrienden die precies snappen hoe het voelt en wat jij meemaakt.
 5. Je leert iets over een onderwerp (of onderwerpen), waar je nog niet zoveel vanaf weet. En kennis opdoen is niet alleen leuk, maar ook gewoon noodzakelijk. Je groet er als mens van, maar maakt er ook je bedrijf succesvoller mee.
 6. Je kunt meteen oefenen. Tijdens de pauzemomenten kun je die nieuw opgedane ondernemersvaardigheden meteen in de praktijk brengen of erover doorpraten met degene die naast je in de rij staat voor de koffie of lunch.
 7. Je krijgt goed te eten. Natuurlijk is een boterham met kaas of een lijnzaadcracker met avocado hartstikke lekker, maar het is ook leuk om af en toe heerlijk verwend te worden met een uitgebreide lunch. Én om tijdens te lunch lekker te bomen met mede-ondernemers.
 8. Je voelt erkenning. Tijdens een event waar je de verhalen van andere ondernemers hoort voel je zelf ook steeds meer dat je het kunt, dat je al goed op weg bent. Met dat zelfvertrouwen kun je vervolgens verder aan de weg timmeren.
 9. Je bent er even een dag uit. Of je nu fulltime onderneemt of het naast je gezin of parttime baan doet, je bent gewoon hartstikke druk. Soms is het goed om letterlijk even afstand te nemen, te ontspannen en te kijken wat jij in je bedrijf kunt verbeteren en zo efficiënter kunt gaan werken of taken leuker kunt maken.
 10. En tot slot, omdat je het verdient. Je werkt hard, doet je stinkende best en mag jezelf zo af en toe best een uitje cadeau doen. Vooral als zo`n uitje de 9 net genoemde voordelen heeft! 

We gaan aan de slag met:

 • Wie is jouw ideale klant en hoe maak je een voor hen onweerstaanbaar aanbod
 • LinkedIn; hoe je jouw ideale klant vindt op LinkedIn en op een (voor jou én je klant) prettige manier contact legt.
 • Verkopen; hoe je klanten verleidt om met jou aan de slag te gaan door verbindend te communiceren.
 • Jouw ‘ondernemersstand’; wat die je brengt, hoe die je misschien hindert en wat je daaraan kunt doen.

Kortom, onmisbare inzichten en vaardigheden voor jou als ondernemer!

Aan het eind van de dag heb je:

 • Een notitieboek (regel ik) vol ideeën om je bedrijf te laten groeien op een manier die bij jou past
 • Een lijst vol praktische tips om die ideeën in de praktijk te gaan brengen
 • Een bak kennis rondom ondernemen opgedaan
 • Een lading nieuwe ondernemersvrienden (fijn om mee te sparren en voor steun)

Leuk, leerzaam, nuttig en uiteraard goed verzorgd

Je bent donderdag 17 september echt de hele dag onder de pannen. Naast 4 superleuke en leerzame inspiratiesessies zorg ik voor een heerlijke gezonde lunch en lekkere (gezonde en ongezonde) hapjes en drankjes tussendoor. Kun je niet alles eten? Geen nood! Meld de details even bij je aanmelding en ik zorg dat er voor jou ook een heerlijke lunch klaar staat.

Je ontmoet tientallen mede-ondernemers om te leren kennen, mee te praten, van te leren en misschien mee samen te gaan werken. En natuurlijk gaan we heel veel lol hebben, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Quanta costa?

Al zin om te komen? Bestel dan hier onder je ticket voor 119,- exclusief btw!

Kom je samen met een mede-ondernemer? Bestel dan een duo-ticket voor 209,- (exclusief BTW) en bespaar bijna 30 euro.

85%
van de tickets zijn verkocht

Je aanmelding én betaling loopt uiteraard via beveiligde pagina`s. Zodra je betaling gelukt is ontvang je automatisch per mail een factuur voor je administratie. En, alvast als voorproefje op de ondernemerslessen van 17 september, dit zijn kosten voor je onderneming en mag je dus aftrekken van de belasting. 

De locatie

We zitten 17 september in Multifunctionele Accommodatie Veluvine in Nunspeet (F.A. Molijnlaan 186). Een prachtig gebouw met fijne faciliteiten en ruim voldoende gratis parkeerplek. Kom je met de trein? Dan wandel je in ongeveer 20 minuten naar Veluvine toe. 

Dus, ben je er donderdag 17 september bij?

Pak je ticket dan nu voor 119,- (exclusief BTW).

De prijs voor een duoticket is 209,- (exclusief BTW).

Ben jij klaar om een volgende stap te zetten met jouw bedrijf?
Is het tijd dat jij jezelf echt gaat laten zien?
Kom dan in actie, koop je ticket en laat ons je inspireren!