Inspiratie-event: 5 jaar aan ondernemerslessen in 1 dag – Link Je Klant

Inspiratie-event: 5 jaar aan ondernemerslessen in 1 dag

Voor (startende) zzp-ers die succesvol willen leren ondernemen

Vrijdag 27 maart
9.00-16.00 uur
MFA Veluvine, Nunspeet
Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen, vol=volHaal jij nog niet alles uit je bedrijf wat erin zit?
Wil je een dag gefocust aan je bedrijf werken?
Kennis én ideeën opdoen waar je je bedrijf verder mee brengt?
Lessen leren van inmiddels ervaren onderneemsters die jou graag verder willen brengen?
Horen in welke valkuilen zij zijn getrapt en leren hoe jij die vermijdt?

Ondernemen is keihard werken. Maar ondernemen is ook slim werken. Om je bedrijf op te bouwen zodat je er een prettig (en eerlijk) inkomen uit kunt halen vergt vaardigheden van jou, buiten je eigen vakkennis. Maar veel ondernemers (ik ook!) beginnen voor zichzelf vanuit andere motieven:

 • Meer vrijheid
 • Meer flexibiliteit
 • Meer tijd voor je gezin
 • Je droombaan creëren

Maar alleen met vaardigheden en kennis op je eigen vakgebied kom je er niet. Om als ondernemer te slagen moet je ook marketing- en verkoopvaardigheden hebben. En persoonlijk leiderschap. Want niemand zit je achter de broek om lastige taken uit te voeren.

Ik denk dan ook dat het ondernemerschap niet voor iedereen is. Maar ik weet ook dat heel veel (vooral vrouwelijke) ondernemers zich te snel laten ontmoedigen, want zowel persoonlijk leiderschap als marketing- en verkoopvaardigheden kun je gewoon leren!

Mijn lessen

In de 5 jaar dat ik nu ondernemer ben heb ik een schat aan kennis en vaardigheden opgedaan en die deel ik graag met je op dit evenement.

Toen ik in februari 2015 begon wist ik helemaal niks van het hebben van een eigen bedrijf. Ik was echt zo blue als een pasgeboren kuiken. Ik had wel mijn vakkennis, maar van ondernemen had ik echt totaal geen kaas gegeten, waardoor de eerste jaren af en toe als een losgeslagen achtbaan voelden.

Maar wat is je eigen bedrijf hebben leuk! Ik zou echt niet meer anders willen!

Maar als ik toen al wist wat ik nu weet zou ik al veel eerder een goed lopend bedrijf hebben gehad. En het vooral een stuk makkelijker hebben gemaakt voor mezelf en mijn gezin.

Daarom deze dag vol inspiratie en ideeën! 5 Jaar aan ondernemerslessen in 1 dag. Zodat jij jouw bedrijf een stuk sneller dáár krijgt waar je heen wilt!

Wil jij:

 • Inspiratie krijgen op 3 superbelangrijke onderdelen van je ondernemerschap, namelijk persoonlijk leiderschap, marketing en verkoop?
 • Leren hoe je op een bij jou passende manier meer klanten krijgt (dus zonder te hoeven leuren)?
 • Leren om slimmer aan én in je bedrijf werken (zodat ondernemen een stuk leuker wordt)?
 • Gelijkgestemde ondernemers ontmoeten om mee te sparren (en misschien wel mee samen te gaan werken)?

Maar:

 • Vind je het lastig om die lessen in je eentje op te pakken en wil je graag praktische handvatten?
 • Weet je niet hoe je kunt verkopen zonder jezelf op te dringen, waardoor je kansen laat lopen?
 • Ben je de hele dag heel druk, maar meestal niet met dingen die je klanten en dus geld opleveren?

En ben je hier wel een keer klaar mee?

Kom dan leren en ontmoeten tijdens dit event!

We gaan aan de slag met:

 • Wie is jouw ideale klant en hoe maak je een voor hen onweerstaanbaar aanbod
 • LinkedIn; hoe je jouw ideale klant vindt op LinkedIn en op een (voor jou én je klant) prettige manier contact legt.
 • Verkopen; hoe je klanten verleidt om met jou aan de slag te gaan door verbindend te communiceren.
 • Jouw ‘ondernemersstand’; wat die je brengt, hoe die je misschien hindert en wat je daaraan kunt doen.

Kortom, onmisbare inzichten en vaardigheden voor jou als ondernemer!

Aan het eind van de dag heb je:

 • Een notitieboek (regel ik) vol ideeën om je bedrijf te laten groeien op een manier die bij jou past
 • Een lijst vol praktische tips om die ideeën in de praktijk te gaan brengen
 • Een bak kennis rondom ondernemen opgedaan
 • Een lading nieuwe ondernemersvrienden (fijn om mee te sparren en voor steun)

Hierom wil jij er vrijdag 27 maart bij zijn!

Je bent vrijdag 27 maart echt de hele dag onder de pannen. Naast 4 superleuke en leerzame inspiratiesessies zorg ik voor een heerlijke gezonde lunch en lekkere (gezonde en ongezonde) hapjes en drankjes tussendoor. Kun je niet alles eten? Geen nood! Meld de details even bij je aanmelding en ik zorg dat er voor jou ook een heerlijke lunch klaar staat.

Je ontmoet tientallen mede-ondernemers om te leren kennen, mee te praten, van te leren en misschien mee samen te gaan werken. En natuurlijk gaan we heel veel lol hebben, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Natuurlijk vertel ik zelf een verhaal, maar je wordt die dag ook meegenomen door business coach Jolanda Wicherson en verkooptrainer Amanda Nugteren.

Al zin om te komen? Bestel dan hier onder je ticket voor de early-bird-prijs van 89,- ex btw!

Kom je samen met een mede-ondernemer? Bestel dan een duo-ticket voor 159,- en bespaar bijna 30 euro.

Je aanmelding én betaling loopt uiteraard via beveiligde pagina`s. Zodra je betaling gelukt is ontvang je automatisch per mail een factuur voor je administratie. En, alvast als voorproefje op de ondernemerslessen van 27 maart, dit zijn kosten voor je onderneming en mag je dus aftrekken van de belasting. 

Sprekers

Ik verzorg deze dag samen met 2 supermooie en inspirerende vrouwen waarvan ik weet dat ze jullie een enorm waardevol verhaal te vertellen hebben. Hieronder lees je meer over ons:

Amanda Hendriks
Toen ik 5 jaar geleden voor mezelf begon deed ik dat, zoals sommige mensen dat zo mooi zeggen: 'compleet ongehinderd door enige voorkennis' :-). Helemaal niet erg, iedereen heeft tenslotte zijn eigen pad, maar ik had het mezelf wel makkelijker kunnen maken… Gelukkig ben ik erg leergierig en heb ik de afgelopen jaren heel veel kennis opgedaan en ondernemersvaardigheden geoefend. En die wil ik nu graag met jou delen. Zodat jij dat pad misschien wat sneller kunt doorlopen.

Tijdens het event gaan we aan de slag met een aantal van mijn stokpaardjes, namelijk je ideale klant en hoe je daar een onweerstaanbaar aanbod voor ontwikkelt, maar natuurlijk ook LinkedIn. Je krijgt legio ideeën hoe je LinkedIn kunt gebruiken om aan klanten te komen. Maar dan wel zonder met jezelf of je bedrijf te hoeven leuren. Want hoewel ik mezelf heb leren verkopen is leuren nog steeds iets waar ik een enorme hekel aan heb. En het hoeft ook niet! Er zijn tig manieren om aan klanten te komen zonder jezelf op te dringen, vooral met behulp van LinkedIn. In mijn inspiratiesessie deel ik die graag met je. 

Jolanda Wicherson
Jolanda Wicherson is in 2014 gestart als ondernemerscoach. In 2015 won zij de prestigieuze ‘Zakenvrouw van Flevoland’-award. Je kunt haar onder andere kennen van het Acquisitiebord en het spel ‘in 8 stappen zakelijk vrienden maken’. In 2017 bracht zij haar eerste boek uit: ‘Geef je bedrijf een kickstart’. Dit boek geeft startende ondernemers tips om de eerste vijf jaar door te komen: over keuzes maken, obstakels, waar voldoet een goede website aan, social media, online marketing etc. Een waardevol boek voor iedereen die nog zoekende is of niet tevreden is over het resultaat van zijn of haar bedrijf.

In haar sessie gaat Jolanda aan de slag met jouw 'ondernemersstand'. Sta jij in de 'wacht-stand'? Ben jij zo’n typische probeerder? Of ben jij absoluut een ondernemer in de 'wil-stand'. Of heb je eigenlijk alles naar je hand gezet en ben je, vanuit de 'ZIJN-stand', toe aan de volgende uitdaging? Kom erachter in welke stand jij staat en wat voor jou de grootste uitdaging is voor succes. Jolanda vertelt je hier, ook vanuit eigen ervaring, alles over.

Amanda Nugteren
Amanda Nugteren is een topvrouw in een mannenwereld. In haar jaren als salesprofessional heeft ze alle vormen van verkoop langs zien komen en daar haar lessen uit getrokken. Vanuit haar achtergrond als coach traint ze salesteams en ondernemers om harde resultaten te behalen met zachte sales.

Amanda leert ons hoe je de deal sluit vanuit verbinding met je klant. Verbindend verkopen draait om wie jouw klant is. Waar worstelt jouw klant mee? En hoe kun jij jouw klant helpen? Wat heb jij van je klant nodig om hem of haar optimaal te helpen? Juist, informatie! Maar welke informatie is belangrijk en hoe kom je daar aan zonder dat het voelt alsof je iemand een kruisverhoor zit af te nemen? Welke vragen stel je tijdens je verkoopgesprek en hoe kleed je die op een niet-opdringerige manier in? Amanda leert je een prettig verkoopgesprek te houden met een deal als resultaat.

De locatie

We zitten 27 maart in Multifunctionele Accommodatie Veluvine in Nunspeet (F.A. Molijnlaan 186). Een prachtig gebouw met fijne faciliteiten en ruim voldoende gratis parkeerplek. Kom je met de trein? Dan wandel je in ongeveer 20 minuten naar Veluvine toe. 

Dus, ben je er vrijdag 27 maart bij?

Pak je ticket dan nu voor de early-bird-prijs van 89,-. De prijs gaat straks omhoog naar 119,- dus wacht niet te lang.

De early-bird-prijs voor een duoticket is nu nog 159,- en gaat straks omhoog naar 209,-. Meld je dus nu alvast aan.

Ben jij klaar om een volgende stap te zetten met jouw bedrijf?
Is het tijd dat jij jezelf echt gaat laten zien?
Kom dan in actie, koop je ticket en laat ons je inspireren!