Webinar: Klanten zonder moeite door een professioneel LinkedIn-profiel

Wervende teksten, voorzien van de juiste trefwoorden zorgen dat jouw LinkedIn-profiel gevonden én bekeken wordt door potentiële klanten.

Gevonden en gezien worden is de eerste stap in het opbouwen van een klantrelatie. En die klantrelatie is de sleutel tot verkopen zonder te hoeven leuren.

Die teksten, gecombineerd met een visueel sterk opgebouwd profiel, zorgen ervoor dat een koude lead al stappen zet om klant bij jou te worden.

En dat allemaal door eenmalig tijd en moeite in je LinkedIn-profiel te stoppen. Wat mij betreft is het dan ook een no-brainer om je LinkedIn-profiel goed op orde te hebben.

Maar hoe doe je dat als ondernemer?

Meld je aan voor mijn gratis webinar

In dit webinar geef ik je in ongeveer 1,5 uur een hele lading tips waarmee jij van jouw persoonlijke LinkedIn-profiel een klantmagneet maakt. Je enige investering is de tijd die het webinar duurt en ik garandeer je dat het die investering waard is!

Je kunt kiezen uit deze data en je aanmelden door op de datum te klikken:


Meld je snel aan, want ik heb een beperkt aantal plekken.


Het webinar kost je niks, alleen je tijdsinvestering. Meld je nu aan!

Let op! Ik stuur ook GEEN replay. Je kunt dit webinar alleen live bijwonen. Kies de datum en tijd die het beste past en noteer hem meteen in je agenda, zodat je die tijd voor vrijhoudt voor deze gratis online training. Zie het als een investering in je ondernemerschap.

Je kunt dit webinar het beste kijken op een tablet (minimaal 10 inch), laptop of computer. Ik ga (afbeeldingen van) de LinkedIn website delen en op een apparaat kleiner dan 10 inch kun je dit lastig volgen.

Ik geef mijn webinars via Zoom. Alvast een heads-up, je bent dan zelf ook in beeld. Heel klein, maar toch. Dat vind je misschien prettig om te weten. Natuurlijk kun je je webcam uitdoen, maar ik zou het heel leuk vinden als je hem aan laat, want dan kunnen we elkaar allemaal zien en eigenlijk een soort groepsgesprek hebben. Wie weet zie je nog wel bekenden.


Hai, ik ben Amanda

Over mij

Ik ben Amanda Hendriks en ik leer ondernemers hoe ze LinkedIn optimaal kunnen inzetten om hun bedrijf beter vindbaar en dus zichtbaar te maken en meer te verkopen. Maar zonder zich op te dringen of te leuren met je product of dienst. 

Je kunt je nog aanmelden tot:

06
Days
02
Hours
58
Minutes
32
Seconds