LinkedIn-Zomer-Succes-5-Daagse

zet 5 dagen supergefocust stappen naar klanten aantrekken met LinkedIn

Je zit wel op LinkedIn en voelt wel dat je er meer uit kunt halen, maar wat? En hoe? En wanneer?


Er kan ontzettend veel met LinkedIn. Veel meer dan jij je waarschijnlijk realiseert. Maar wat kun je het beste doen? En hoe pak je dat aan? En het liefst zonder dat het je bakken tijd kost. Want je werkt liever met klanten dan aan je marketing... Maar je weet ook wel dat je zonder marketing nooit een goedlopend bedrijf krijgt.... Want "You can`t be a success and a secret".


Stel dat  je 5 dagen lang, elke dag ongeveer een half uur aan je LinkedIn-marketing werkt?  Welke vooruitgang zou dat je opleveren?

Veel! Vooral als je gerichte stappen zet. Terwijl het je dan maar weinig tijd kost. En dat is nou precies wat we eind juli samen gaan doen. Doe je mee?

Hoe, wat en wanneer?

Van maandag 27 t/m vrijdag 31 juli geef ik je elke dag een superconcrete tip waarmee jij meteen jouw LinkedIn-marketing kunt verbeteren. Ik leg je uit hoe je simpel maar doeltreffend: 

•  je persoonlijke LinkedIn-profiel verbetert
•  je netwerk opbouwt en inzet
•  hoe je de beste LinkedIn-content creeert om jezelf zichtbaar te maken en als expert gezien te worden. 


Elke dag om 9.00 uur verschijnt de les in de bijhorende Facebook-groep. Maar je kunt er op je eigen tijd mee aan de slag. Bovendien heb je buddies in die Facebookgroep. Tientallen mede-ondernemers waar je mee kunt sparren. Zo help je elkaar en steun je elkaar om het meest uit deze challenge te halen. 

En je mag mij in de Facebook-groep ook vragen stellen die ik in 2 Facebook-live-sessies tijdens die week ga beantwoorden. Klinkt dat goed? 


Dus wil jij deze zomervakantie helemaal GRATIS, met een minimale tijdsinvestering, wel grote stappen zetten? 5 simpele, maar enorm waardevolle en gerichte acties oppakken? Waardoor je je tijd op LinkedIn voortaan veel effectiever inzet ?

Meld je dan nu meteen aan voor mijn ‘LinkedIn-Zomer-Succes-5-Daagse’ die maandag 27 juli 2020 begint. 

Helaas, deze challenge is afgelopen en je kunt je dus niet meer aanmelden.

Deze challenge is superwaardevol voor jou als je stiekem wel weet dat LinkedIn je klanten kan opleveren, maar:
•  Je niet weet wat er allemaal kan en daardoor niet weet waar je moet beginnen
•  Je een drempel voelt om te beginnen omdat je geen fouten wilt maken
•  LinkedIn vooral erg ingewikkeld voelt


Al deze gedachten zijn namelijk nergens voor nodig. LinkedIn is makkelijker dan je denkt. Jij kunt het ook! Zeker van 27 t/m 31 juli, want dan help ik je!

Of je nu net begint op LinkedIn of het al langer gebruikt, de tips zijn op meedere niveau`s toe te passen, dus ook voor jou!

En LinkedIn is superwaardevol. Als jij zakelijk dienstverlener bent, bijvoorbeeld coach, grafisch ontwerper, consultant, trainer, communicatie-adviseur, freelance recruiter, virtual assistent, dagvoorzitter, tekstschrijver of iets wat daar op lijkt? Dan is LinkedIn een superfijne tool om klanten mee aan te trekken. Serieuze klanten, die op zoek zijn naar hulp bij hun probleem en daar ook graag voor betalen. 


Aan het eind van de week:

•  Ben je een stuk zelfverzekerder over het gebruik van LinkedIn
•  Heb je een goed beeld van wat er met LinkedIn kan
•  Heb je minimaal 5 concrete actiepunten waarmee jij LinkedIn in kunt zetten om klanten aan te trekken


Kortom, actie in de taxi: meer zichtbaarheid en gericht klanten aantrekken!

Doe mee en meld je hieronder aan!


Helaas, deze challenge is afgelopen en je kunt je dus niet meer aanmelden.

Ik stuur je dan meteen een bevestigingsmail met wat eerste uitleg. Tot snel!