Aanbod 2: Netwerk opbouwen, onderhouden en inzetten – Link Je Klant

NIET leuren. 
WEL verkopen.
MET LinkedIn.

Training 'Netwerk opbouwen, onderhouden en inzetten' - BASIS

Je netwerk is wat LinkedIn zo ontzettend waardevol maakt. Je kunt hen gericht doorzoeken en inzien, interessante mensen volgen, potentiële leads of samenwerkingspartners zelf benaderen etc.

•  Maar hoe bouw je nu een waardevol netwerk op?
•  Hoe vind je geschikte personen om mee te linken?
•  Hoe benader je hen op zo`n manier dat ze jouw uitnodiging accepteren?

En dan?
•  Hoe maak je van een verse connectie een waardevolle netwerkpartner? Eén die weet wat jij doet en je aanbeveelt bij zijn of haar netwerk? Iemand die jou klanten oplevert.

Mijn aanpak

Al deze vragen (en nog meer) worden beantwoord in de training ‘Netwerk opbouwen, onderhouden en inzetten’. We gaan 1-op-1 een netwerkplan opstellen waarin we beschrijven wie jouw ideale klant is, waar je die vindt en hoe je die kunt bereiken via je netwerk. We breiden ter plekke je netwerk uit en schrijven samen een plan om je netwerk te activeren en ambassadeur voor je te zijn.

Je leert onder andere:
•  Met wie wel of juist niet linken
•  Waar en hoe je aan nieuwe connecties komt
•  Slim, efficiënt, maar vooral leuk live netwerken
•  Hoe voer je een goed netwerkgesprek
•  Hoe volg je live netwerken op met LinkedIn
•  Een goede persoonlijke link-uitnodiging te schrijven
•  Een plan maken en uitvoeren om van een verse connectie een ambassadeur te maken
•  Maar ook omgaan met connectieverzoeken van onbekenden of mensen met wie je niet wilt linken

We wisselen theorie, oefeningen en feedback steeds met elkaar af, zodat je aan het eind van de dag een goed plan van aanpak hebt én de kennis om dit uit te voeren. Bovendien coach ik je in 8 sessies gedurende ongeveer een half jaar naar volledige expertise op dit gebied. 

Implementatie-coaching

Na de training volgen 8 coachingsessies van 30-45 minuten. Dit kan persoonlijk bij mij op kantoor, maar ook via Zoom.

Tijdens deze coachinggesprekken help ik je met vragen, situaties waar je tegenaan bent gelopen en het halen van de doelen die je gesteld hebt. Je staat er dus na de training niet alleen voor. Zo weet je zeker dat je het geleerde ook in de praktijk brengt en dat je plan niet in een la verdwijnt.

Let op! Deze coaching is niet optioneel. Ik zie namelijk dat veel mensen na trainingen niet met het geleerde aan de slag gaan en daardoor niet de groei doormaken die ze wel graag willen. Anders had je niet in de training geïnvesteerd. Zo overwin je de waan van de dag en ben jij de baas over je planning.

Omdat ik wil garanderen dat je met mijn trainingen werkelijk stappen zet voor je bedrijf, is die coaching integraal onderdeel van mijn dienstverlening. De enige uitzondering hierop is de trainingsdag voor je persoonlijke LinkedIn-profiel & bedrijfspagina, omdat je daar met een kant-en-klaar product naar huis gaat. Wil je geen coaching? Dan zijn we geen match.

Praktisch

Investering: € 795,- exclusief BTW
Vorm: 1-op-1
Duur: 3,5 uur
Locatie: Nunspeet
Datum: in overleg (tegen meerprijs ook mogelijk in het weekend)
Tijdsinvestering: de trainingsdag zelf + ongeveer 2 uur per week (wordt onderdeel van je acquisitieproces)
Coaching: ja, in totaal 8 sessies van 30-45 minuten. De eerste 5 sessies plannen we elke 2 weken. Daarna de overige 3 elke 4 weken.
Facturatie: na de training

Schrijf je je in één keer in voor alle drie de basistrainingen (Persoonlijk profiel & bedrijfspagina, Netwerk opbouwen, onderhouden en inzetten en LinkedIn-strategie uitwerken), dan betaal je € 2.095,- in plaats van € 2.485,-. Dit bedrag mag je eventueel in 3 termijnen betalen. In dit gecombineerde traject zitten 12 coachingsessies die we, in overleg, verdelen over het traject.

Liever eerst even overleggen? Stuur een mail met je vragen aan amanda@linkjeklant.nl of bel me op 06-50 21 76 86. 

Of eerst verhalen lezen van ondernemers die je voor zijn gegaan? Check dan mijn tevreden klanten