Aanbod 5: Leads vinden en contacten – Link Je Klant

NIET leuren. 
WEL verkopen.
MET LinkedIn.

Training 'Leads vinden en contacten' - VERDIEPING

Je bent al hartstikke lekker bezig op LinkedIn: je profiel staat als een huis, je laat je expertise regelmatig zien door het delen van waardevolle content en je netwerk beveelt je actief aan. Maar doordat je afhankelijk bent van anderen om jou aan te bevelen, heb je geen controle over de stroom van leads en ‘overkomt’ je omzet je een beetje.

Je krijgt meer grip op je omzet door zelf meer in control te zijn van je leads.

Als jij, om je agenda te vullen:
•  elke maand 5 nieuwe klanten moet binnenhalen;
•  en je weet uit het verleden dat 75% van je offertes wordt goedgekeurd;
•  dan weet je dus dat je dus per maand minimaal 7 offertes moet uitbrengen;
•  en als uit 75% van je acquisitiegesprekken een offerte-aanvraag komt;
•  je dan dus elke maand 9 á 10 acquisitiegesprekken moet voeren.

Maar hoe kom je aan kwalitatieve leads voor je acquisitiegesprekken? En nog belangrijker, hoe overtuig je hen ervan om jou op gesprek te laten komen? Juist! Met LinkedIn. Maar nog steeds niet door te leuren en niet een opdringerige manier.

Wat gaan we doen

In deze training van een halve dag leer ik je leads te vinden die passen in jouw plaatje van je ideale klant én hoe je met hen in contact komt. We nemen je bestaande netwerk door op mogelijke kansen, maar gaan ook actief zoeken buiten je eerstegraads connecties. Dat gaan we doen op leads (personen), maar ook op bedrijven (accounts).

Qua theorie gaan we aan de slag met Geavanceerd Zoeken; het vinden van die lead. Maar nog veel meer ontwikkelen we een plan om in contact te komen en dat contact uit te bouwen naar een relatie, die uiteindelijk resulteert in een persoonlijk gesprek.

Samen ontwikkelen we een plan, compleet met script, waarmee jij op een bij jou passende manier contact kunt leggen met jouw potentiële klant. Een plan dat voor jou prettig voelt. Dus niet opdringerig, niet als een trucje, of zelfs alsof je je klant moet manipuleren. Dat hoeft namelijk allemaal niet.

We maken tijdens de training al stappen in het leggen van contact. Als je naar huis gaat heb je die eerste horde dus al genomen :-).

Aan het eind van de sessie heb je een sterk plan om leads te vinden en van het eerste contact naar een afspraak toe te werken. Na afloop van de training volgen 8 coachingsessies gedurende ongeveer een half jaar waarin ik ondersteun in het uitvoeren van je plan en het halen van je doelen.

Implementatie-coaching

Na de training volgen 8 coachingsessies van 30-45 minuten. Dit kan persoonlijk bij mij op kantoor, maar ook via Zoom.

Tijdens deze coachinggesprekken help ik je met vragen, situaties waar je tegenaan bent gelopen en het halen van de doelen die je gesteld hebt. Je staat er dus na de training niet alleen voor. Zo weet je zeker dat je het geleerde ook in de praktijk brengt en dat je plan niet in een la verdwijnt.

Let op! Deze coaching is niet optioneel. Ik zie namelijk dat veel mensen na trainingen niet met het geleerde aan de slag gaan en daardoor niet de groei doormaken die ze wel graag willen. Anders had je niet in de training geïnvesteerd. Zo overwin je de waan van de dag en ben jij de baas over je planning.

Omdat ik wil garanderen dat je met mijn trainingen werkelijk stappen zet voor je bedrijf, is die coaching integraal onderdeel van mijn dienstverlening. De enige uitzondering hierop is de trainingsdag voor je persoonlijke LinkedIn-profiel & bedrijfspagina, omdat je daar met een kant-en-klaar product naar huis gaat. Wil je geen coaching? Dan zijn we geen match.

Praktisch

Investering: € 795,- exclusief BTW
Vorm: 1-op-1
Duur: 3,5 uur
Locatie: Nunspeet
Datum: in overleg (tegen meerprijs ook mogelijk in het weekend)
Tijdsinvestering: de trainingsdag zelf + ongeveer 2 uur per week (wordt onderdeel van je acquisitieproces)
Coaching: ja, in totaal 8 sessies van 30-45 minuten. De eerste 5 sessies plannen we elke 2 weken. Daarna de overige 3 elke 4 weken.
Facturatie: na de training

Liever eerst even overleggen? Stuur een mail met je vragen aan amanda@linkjeklant.nl of bel me op 06-50 21 76 86. 

Of eerst verhalen lezen van ondernemers die je voor zijn gegaan? Check dan mijn tevreden klanten