8: 1-op-1-LinkedIn-Sessie – Link Je Klant

1-op-1-LinkedIn-Turbo-Sessie

In 45 minuten concrete tips om meer uit jouw LinkedIn-marketing te halen

Ben je wel klaar met trutten in de marge? Met veel te weinig verdienen dan in verhouding staat tot wat je aan tijd en moeite in je bedrijf stopt? Met bang afwachten tot iemand weer eens vraagt naar hoe het met je bedrijfje gaat en je met je bek vol tanden staat, want je wilt niet liegen, maar het gaat echt niet zo als je graag wilt?

Wil je nu eindelijk wel naar waarheid trots kunnen vertellen dat het hartstikke goed gaat. Maar dan wel gecontroleerd, zodat je jezelf niet de ene maand helemaal over de kop werkt en de andere maand niks te doen hebt? En daardoor een fijn en redelijk vast inkomen mee naar huis brengen waarmee je goed voor jezelf en je gezin kunt zorgen?
Dan nodig ik je van harte uit om samen met mij een 1-op-1-LinkedIn-Turbo-Sessie te doen.

In ongeveer 45 minuten bepalen we waar je nu staat en waar je heen moet om echt winst te pakken met LinkedIn, het punt waar je geld gaat verdienen.

We nemen je persoonlijke profiel door of analyseren de marketing-acties de je al doet op LinkedIn. We gaan precies aan de slag met datgene waar jij onzeker over bent of een vraag over hebt. We kijken samen wat goed werkt en wat beter of slimmer kan. Waar kun je met 20% werk, 80% resultaat halen?

Natuurlijk geef ik je ook meteen praktische tips om mee aan de slag te gaan.

We doen de scan in Zoom, zodat we elkaar ook kunnen zien en ik mijn scherm met je kan delen. Ik maak dan ook een opname van ons gesprek en stuur je die naderhand toe. Zo kun je het later op je gemak nog eens terugkijken en luisteren.

Jouw investering voor deze 1-op-1-LinkedIn-Turbo-Sessie is 97,- exclusief BTW. Dus voor nog geen 100,- kun je na ons gesprek direct meer klanten aantrekken met jouw LinkedIn-activiteiten.

Wil jij dus serieus stappen gaan zetten met je bedrijf en meteen tips en feedback op je idee├źn krijgen? Meld je dan nu aan. Dit doe je door hieronder op de button te klikken!